Prinsesse Ingrid Alexandra:

- Hva er dette?

En detalj får oppmerksomhet.

BLEKK? Flere lurer på hva som er på overarmen til prinsessen. Foto: Skjermdump / Instagram
BLEKK? Flere lurer på hva som er på overarmen til prinsessen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Torsdag denne uken fylte kronprins Haakon 50 år, noe kongehuset markerte på sine sosiale medier. På Instagram publiserte de en bildekarusell med flere private bilder av kongefamilien, og det er spesielt ett av bildene som stikker seg ut.

På et av bildene sitter kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra (19) og kong Harald (86) på en benk i solen, og studerer noen solbriller.

Det er imidlertid prinsessens overarm som har fått oppmerksomhet. Det kan nemlig se ut til at arvingen har noe som kan minne om en tatovering.

Stiller spørsmål

Under innlegget som kongehuset har lagt ut på Instagram er det noen følgere som spør om prinsessen har fått blekk på armen.

«Har prinsessen fått tatovering?», spør en følger.

På et bilde Se og Hør har tatt kan man skimte det samme motivet som på bildet kongehuset selv har publisert - dog noe falmet.

Det er ikke kjent når kongehusets bilde er tatt, men Se og Hørs bilde ble fotografert 11. juli i år. Kanskje prinsessen har prydet armen med en tatovering fra barndommen i forbindelse med festivalsommeren?

Se og Hør har stilt kongehuset spørsmål om hva som faktisk er på prinsessens overarm. Er det en tatovering, eller er det noe annet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer