Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Hva er det dere ikke forstår?

En detalj i takkebrevet fra Meghan og Harry vekker harme.

FÅR KRITIKK: Hertuginne Meghan og prins Harry trakk seg ut av den britiske kongefamilien i mars. Derfor reagerer mange på at de nå benytter et monogram med en krone i et takkebrev sendt til en veldedig organisasjon nylig. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Hertuginne Meghan og prins Harry trakk seg ut av den britiske kongefamilien i mars. Derfor reagerer mange på at de nå benytter et monogram med en krone i et takkebrev sendt til en veldedig organisasjon nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

31. mars i år trakk hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) seg offisielt tilbake fra den britiske kongefamilien, og sluttet dermed å bruke sine offisielle titler, i tillegg til at de ikke lenger mottar apanasje.

Hertugparet har siden den gang for det meste oppholdt seg i Los Angeles, der de har startet et nytt og tilbaketrukket liv sammen med sin ett år gamle sønn, Archie.

Likevel har hertugparet til stadighet fått spalteplass i pressen og vekket oppsikt på flere måter. Denne gangen er det et takkebrev som setter sinnene i kok i sosiale medier.

Da Meghan og Harry sendte brevet til den veldedige organisasjonen StreetGames nylig, var det nemlig med et kongelig monogram, skriver Independent. Øverst på brevet - som organisasjonen har delt på Twitter - ser man en logo bestående hertugparets initialer, samt en krone.

Mange reagerer nå på at hertuginnen og prinsen benytter seg av et slikt kongelig monogram, i og med at de har trukket seg tilbake fra kongefamilien og ikke lenger representerer dronning Elizabeth (94).

Får kritikk

Flere har tilsynelatende reagert på takkebrevet, og reaksjonene i kommentarfeltet har ikke latt vente på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer