BLOMSTERHAV: Prinsesse Estelle, prins Daniel og kong Carl Gustaf sto i bakgrunnen da kronprinsesse Victoria tok imot blomster, smykker og kort fra de mange som hadde møtt fram for å hylle henne. Foto: NTB scanpix
BLOMSTERHAV: Prinsesse Estelle, prins Daniel og kong Carl Gustaf sto i bakgrunnen da kronprinsesse Victoria tok imot blomster, smykker og kort fra de mange som hadde møtt fram for å hylle henne. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hurra for kronprinsessen!

Prinsesse Estelle var nok den søteste da mamma Victoria fylte 36 år.

SEOGHØR.NO: Tradisjonen tro møter kronprinsese Victoria folket sitt når hun fyller år, og i dag er intet unntak. Sammen med lille prinsesse Estelle (1), prins Daniel (39) og mamma dronningen og pappa kongen, stilte hun opp utenfor Solliden slott på Öland for å ta imot folkets hyllest.

Her på Solliden nyter kronrpinsessen for tiden sommerferien sammen med prins Daniel (39) og lille Estelle (1).  Og hvor mange som møtte opp for å synge for prinsessen vites ikke, men Svensk Damtidning tror det kan være flere enn noen sinne.

Da Victoria feiret 35-årsdagen sin her i fjor, overrasket hun de fremmøtte med å ta med lille Estelle. Og prinsessen var også med i dag, i strålende humør.

Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har kommet tilbake fra bryllupsreise, og skal også delta på feiringen av Victoria. Men det vites ikke om de også dukker opp på Solliden.

I kveld vil kronprinsessen som vanlig bli hyllet med en direktesendt TV-sending, som du kan se på SVT1 klokka 21. Hit kommer hele familien - bortsett fra Carl Philips kjæreste Sofia. Blant artistene som skal synge er Robin Stjernberg og den danske MGP-vinneren Emmelie de Forest.

LES MER: Her kysser Madeleine sin prins