- Hun visste hva som ble forventet av henne

Prins Alberts forlovede har fått «kongelig trening»...

ANNONSERINGEN: Dette bildet er prins Albert og Charlene Wittstocks offisielle forlovelsesbilde, som ble tatt under annonseringen av forlovelsen. Foto: Stella Pictures
ANNONSERINGEN: Dette bildet er prins Albert og Charlene Wittstocks offisielle forlovelsesbilde, som ble tatt under annonseringen av forlovelsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kanskje var det kronprinsesse Victoria og prins Daniels åpenbare kjærelighet til hverandre som smittet over? Bare dager etter det storslagne bryllupet i Stockholm meddeler Monaccos hoff at prins Albert (52) av Monaco skal gifte seg med Charlene Wittstock (32).

Bryllupet blir trolig litt av en fest. Det har nemlig ikke blitt holdt bryllup i Monaco siden 1956, da Alberts foreldre Grace Kelly og fyrst Renier giftet seg.

Prins Albert og Charlene viste seg for første gang sammen under åpningsseremonien av vinter OL i Turin 2006. Siden da har Wittstock hatt «kongelig trening», for å forberede seg på å bli en ekte prinsesse.

- Cherleene visste instinktivt hva som ble forventet av henne, sier en kilde fra hoffet til People.

I sine yngre dager har prins Albert blitt fotografert og sett med en rekke vakre kjendiskvinner, blant annet Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Brooke Shiels, Lisa Marie Presley og Kylie Minogue.

Han har vært svært ulik fra sine to søstre, Caroline og Stephanie, som har en rekke ekteskap og hele syv barn til sammen. Men prinsen har aldri vist noen indikasjoner på å ville roe seg ned. Det vil si, frem til nå...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Prins Albert forlovet seg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer