- Hun vil være min datter med eller uten en tittel

Kong Harald vil ikke røre datterens prinsesse-tittel.

STØTTER DATTEREN - MEN ER UENIG: Kong Harald og Dronning Sonja ankommer returarrangementet på hotel Crownee Plaza i Bratislava onsdag kveld under andre dag av statsbesøket i Slovakia. Foto: SCANPIX
STØTTER DATTEREN - MEN ER UENIG: Kong Harald og Dronning Sonja ankommer returarrangementet på hotel Crownee Plaza i Bratislava onsdag kveld under andre dag av statsbesøket i Slovakia. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kong Harald og Dronning Sonja har siden tirsdag vært på offisielt besøk i Slovakia. Besøket beskrives som svært vellykket.

- De har fått en fantastisk mottagelse og det har vært den rene 17. mai-stemning her. Jeg kan nesten ikke huske sist det var så mange folk i gatene under et kongebesøk i utlandet, sier Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, til Seher.no.

Utenlandsbesøket er kongeparets 38. offisielle, og Totland har vært med på samtlige.

Kongen og Dronningen reiser tilbake til Norge torsdag kveld, og på besøkets siste dag var det felles pressekonferanse for slovakisk og norsk presse - og for første gang kommenterte Kongen sin datters angivelige kontakt med de døde.

- Det er vel ikke alltid vi som foreldre er enige med våre barn. Det viktige for oss er at de vet vi er glad i dem, svarte kong Harald, på direkte spørsmål fra en journalist fra Aftenposten.


Kongen hadde blitt forelagt spørsmålene på forhånd.

Journalisten fulgte opp med et spørsmål om det var aktuelt å revurdere Märtha Louises prinsessetittel.

- Tittelen betyr egentlig bare at hun er vår datter. Det vil hun være med eller uten en tittel, så jeg tror ikke egentlig det spiller noen stor rolle, svarte kong Harald.

Tidligere har også kronprins Haakon vist til sin søsters varme og menneskelighet, og sagt at er glad i henne, selv om de ikke er enige om alt.

Det stoppet ikke debatten om prinsessens rolle. Nå gjenstår det å se om Kongen med sin støtte har maktet å endelig legge denne ballen død.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Märtha skriver ny englebok