- Hun vil ikke ødelegge figuren

Derfor hevder eksperter at prins William og hertuginne Kate har et dårlig sexliv.

DÅRLIG SEXLIV: Kongeeksperter hevder det er sjeldent at prins William og hertuginne Kate har sex, og at de ikke vil få barn med det første.  Foto: All Over Press
DÅRLIG SEXLIV: Kongeeksperter hevder det er sjeldent at prins William og hertuginne Kate har sex, og at de ikke vil få barn med det første. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britene venter nå på en ny tronarving etter at prins William (30) fikk sin Kate (30) i deres storslagne bryllupet i april i fjor. Men ifølge britiske kongeeksperter må de smøre seg med tålmodighet. Flere kilder hevder nemlig at parets sexliv er nærmest ikke-eksisterende. 

- Ofte må Kate gå til sengs alene mens ektemannen jobber, sier en kilde til nettstedet Showbizspy.

Forfatteren av boken «William: The Rebel Prince» tror det er Kate som setter en stopper for sengekosen. 

- Grunnen til at hun så sjelden har sex, er nok fordi hun ikke vil ødelegge den flotte figuren sin, sier Nicholas Davies.

Gravidryktene svirrer stadig rundt det flotte paret, men Kate er fortsatt like tynn og viser ingen tegn til babymage. En kilde nær slottet hevder de kongelige tar det med ro og ikke lar seg påvirke av babyhysteriet.

- William og Kate vil gjøre ting når det passer for dem. For å se realistisk på det, er det ikke et spesielt bra tidspunkt for dem å få baby nå. Det er ingen bråhast i å få en tronarving - vi har allerede to, sier en kilde til nettstedet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig får Mette-Marit møte Kate  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer