<strong>MØTTE KRONPRINSESSEN:</strong> Ben Stiller og kronprinsesse Mette-Marit delte bord under femårsjubileet til Clinton Global Initiative i New York i 2009. Foto: SCANPIX
MØTTE KRONPRINSESSEN: Ben Stiller og kronprinsesse Mette-Marit delte bord under femårsjubileet til Clinton Global Initiative i New York i 2009. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hun var veldig tilbakeholden

Hollywood-stjernen spurte Mette-Marit hva hun jobbet med.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2009 møtte Hollywood-stjernen Ben Stiller (45) kronprinsesse Mette-Marit (38) under markeringen av femårsjubileet til Clinton Global Initiative i New York. Møtet startet ikke helt som det skulle.

- Jeg visste ikke hvem hun var, så jeg spurte: «Hva jobber du med da?» Hun svarte: «Jeg er norsk prinsesse». Jeg unnskyldte meg og sa at jeg burde jo ha sjekket navneskiltet hennes, så gjorde jeg det, og der stod det «Princess of Norway», sier Stiller til VG.

Den morsomme skuespilleren, som blant annet har spilt i filmer som «Tropic Thunder», «Starsky & Hutch» og «Dodgeball», forteller at kronprinsessen satte et godt inntrykk.

- Hun var utrolig vakker, og særdeles hyggelig. Samtidig som hun var veldig tilbakeholden. Jeg måtte fortelle det til kona mi etterpå, at jeg hadde sittet ved siden av den norske prinsessen, og spurt henne hva hun jobbet med.

Stiller er for tiden aktuell med filmen «Tower Heist», der han spiller mot Eddie Murphy.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Derfor kom kronprins Haakon alene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer