- Hun var helt klar i hodet til det siste

Prinsesse Ragnhilds ektemann, Erling Lorentzen, snakker ut om de siste dagene.

SNAKKER UT: Prinsesse Ragnhilds ektemann, Erling Lorentzen (bak til venstre) snakker ut om prinsessens siste tid. I midten er prinsesse Astrid og Johan Martin Ferner. Til høyre dronning Sonja og kong Harald. Foto: NTB scanpix
SNAKKER UT: Prinsesse Ragnhilds ektemann, Erling Lorentzen (bak til venstre) snakker ut om prinsessens siste tid. I midten er prinsesse Astrid og Johan Martin Ferner. Til høyre dronning Sonja og kong Harald. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag døde kong Haralds eldste søster, prinsesse Ragnhild. Hun ble 82 år gammel.

Nå snakker prinsessens ektemann, Erling Lorentzen, ut om den siste tiden før dødsfallet. Til VG forklarer han at det har vært vanskelige dager.

- Hun var helt klar, og aksepterte at det gikk den gale veien. Men helt til siste dag, hvor hun fikk såpass mye smertestillende at hun ikke lenger kjente smerte, var hun helt klar i hodet, forteller han til avisen.

Prinsessen skal ha mottatt kreftdiagnosen med ro.

- Hun tok det for så vidt rolig. Det var vel kanskje ingen stor overraskelse for henne. Hun innså at hun neppe kom til å leve lenge. Hun var opptatt av at det skulle være realistisk, så vi kunne snakke åpent om hva som ville skje. Jeg var jo veldig opptatt av om det var noe som kunne gjøres slik at det ikke gikk den gale veien, men det fikk jeg ikke noe håp om fra legene. Hun var realistisk og tok det som det var, sier han til VG.

Lørdag kommer prinsesse Ragnhilds båre til Norge. Bisettelsen finner sted fredag 29. september.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsesse Ragnhild er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer