Durek Verrett:

- Hun var dronning og jeg var farao

Durek Verrett og Märtha Louise i nytt intervju.

VEKKER OPPSIKT: I et nytt intervju snakker Durek Verrett om at han og prinsesse Märtha Louise møttes i et tidligere liv. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: I et nytt intervju snakker Durek Verrett om at han og prinsesse Märtha Louise møttes i et tidligere liv. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (48) og den selverklærte sjamanen Durek Verrett har vært mye omtalt siden de bekreftet at de var et par i mai i år. Sist på grunn av at Cappelen Damm valgte å stoppe utgivelsen av sistnevntes bok i Norge.

Nå snakker Verrett og Märtha om forholdet overfor det amerikanske magasinet People. Der forteller de blant annet at de møttes gjennom felles venner.

Og åpner opp om det første møtet.

- Jeg kom inn døra, og jeg kjente ham igjen umiddelbart. «Jeg kjenner deg». Det var det første jeg sa til ham, sier Märtha i intervjuet.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

- Dronning og farao

Ifølge Durek Verrett har de to angivelig vært sammen i Egypt i et tidligere liv.

- Noen ganger, når jeg ser på henne, ser jeg et annet ansikt. Og hun ser det i meg, også. Hun var dronning, og jeg var farao, sier Verrett.

Videre snakker han om deres spesielle bånd.

- Jeg ser meg selv i henne, og hun ser mye av seg selv i meg: Godheten, kjærligheten, lekenheten og tullingen. Hun er en prinsesse og vokste opp i et kongehus, men hun er ekte. Hun klemmer folk slik jeg gjør. Hun spiller tv-spill og gjør morsomme ting med meg, sier Verrett.

Det var altså i mai at Märtha Louise delte kjærestenyheten på Instagram.

«SJAMAN»: Durek Verrett (44) er selverklært «sjaman». Slik er metodene hans. Video: Shamandurek Vis mer

Jobbet sammen

Paret jobbet sammen med et foredrag med fokus på selvrealisering, et foredrag de blant annet holdt i Norge.

- Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Sjaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten, skrev Märtha da.

Verrett livnærer seg som selverklært sjaman. På sin egen hjemmeside beskrives Durek som en «bro», mellom det spirituelle og fysiske, og det skrives at han bruker gammel åndelig visdom kombinert med tiår med dedikert studie og praksis for å bidra til å bringe suksess, lykke og helbredelse inn i folks liv.

44-åringen ble født i nord-California. Faren hans er afrikansk/haitisk, og moren hans er av både østindisk og norsk opphav. Ifølge Maranda Pleasant Media begynte han sine spirituelle studier i en alder av 12, og allerede som 16-åring hadde han bygget opp et en stor kundebase i California.

«SENSURERT»: Den selverklærte sjamanen, Durek Verrett, langet i natt ut mot norsk presse og forlaget Cappelen Damm etter at boka hans «Spirit Hacking» ikke skal utgis i Norge likevel. Video: @shamandurek Vis mer

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.

LES OGSÅ: Derfor har hun flyttet ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer