- Hun tror hun er bedre enn dronningen

Full splid og offentlig skittentøyvask i Middleton-familien.

DARMA I FAMILIEN: Carole Middleton beskyldes for å tro at hun er bedre enn dronning Elizabeth. Foto: REX/Heathcliff O'Malley/All Over Press
DARMA I FAMILIEN: Carole Middleton beskyldes for å tro at hun er bedre enn dronning Elizabeth. Foto: REX/Heathcliff O'Malley/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Middleton-familien er på ny i medienes søkelys etter at Carole Middletons guddatter Joanne Callen har latt seg intervjue av den britiske storavisen Daily Mail.

Familien har tidligere prydet forsidene etter at Kates onkel Gary Goldsmith ble tatt med buksene nede etter en kokainskandale og Kates søster Pippa kjørte rundt i en bil mens en passasjer veivet med et våpen under en ferietur i Frankrike.

Denne gangen er det imidlertid en på innsiden av familien som sladrer, og det slektningen har å fortelle setter ikke Kates mor Carole Middleton i et spesielt godt lys.

Saken fortsetter under bildet.

HØY PÅ HATTEN: Carole Middleton elsker det royale livet. Nå ber hennes gudbarn Joanne Callen om at hun roer seg litt ned og tenker på resten av familien. Foto: REX/David Hartley/All Over Press
HØY PÅ HATTEN: Carole Middleton elsker det royale livet. Nå ber hennes gudbarn Joanne Callen om at hun roer seg litt ned og tenker på resten av familien. Foto: REX/David Hartley/All Over Press Vis mer

Joanne Callen og hennes del av Middleton-familien var ofte sammen med Kates familie, og Carole bar henne også til dåpen. Familiene tilbragte også tid sammen i sommerferier og under julehøytiden. 

Men etter at Kate giftet seg med prins William har hun ikke sett snurten av noen. Joanne var gjest i bryllupet og satt like bak Carole, men nå er idyllen over. Prins George har de heller ikke sett.

Høy på pæra

Joanne hevder at Carole nå har blitt høy på pæra og ikke lenger tør å vise seg med hennes del av familien. Samtidig sier hun at Carole oppfører seg som om hun tror hun er bedre enn dronningen.

Ifølge intervjuet i Daily Mail har Carole nå sluttet å besøke sine gamle slektninger, og hun gidder ikke engang å svare på invitasjoner til hyggelige familiesammenkomster.

- Den egentlige årsaken er at hun står over oss. Vi er ikke i hennes sosiale sirkler. Hun oppfører seg som om tror hun er bedre enn dronningen, forteller en åpenhjertig Joanne.

Britiske aviser har tidligere skrevet at Carole, som i utgangspunktet kommer fra en vanlig familie, er en sosial klatrer av rang. Hun skal også ha hatt en finger med i spillet da hertuginne Kate plutselig ombestemte seg og skiftet universitet til St. Andrews, etter at det ble kjent at prins William skulle gå der...

Kates nærmeste familie har så langt ikke svart på kritikken fra slektningen Joanne, men Kates kokain-onkel Gary forsvarer Carole.

LES OGSÅ: Kalles «Prinsessen i Prada»