Prinsesse Madeleine:

- Hun tør ikke lenger bo i huset

Familien skal være på flyttefot etter et innbrudd i huset i Florida.

PÅ FLYTTEFOT: Det skal ha vært en helt spesiell grunn til at prinsesse Madeleine og resten av familien ikke lenger ønsket å bo i villaen i Miami. Foto: NTB Scanpix
PÅ FLYTTEFOT: Det skal ha vært en helt spesiell grunn til at prinsesse Madeleine og resten av familien ikke lenger ønsket å bo i villaen i Miami. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått snart to år siden prinsesse Madeleine (37) og ektemannen Christopher O'Neill (45) flyttet til varmere strøk, nærmere sagt til Florida. Med seg tok ekteparet sine tre barn, Leonore (5), Nicolas (4) og Adrienne (1).

Ekteparet forlot London til fordel for en luksusvilla i Miami med både svømmebasseng utenfor døren, palmer og en klassisk amerikansk veranda.

- De har bodd der tidligere, og Chris er dessuten oppvokst i Florida. Dette er et bra tidspunkt for familien å flytte på, da barna fortsatt er i førskolealder, sa kongehusets informasjonssjef Margaretha Thorgren til Aftonbladet den gang.

Madeleine og Christopher eier ikke villaen, men leide den, og i fjor ble huset lagt ut for salg med en prisantydning på 29 millioner kroner. Huset har enda ikke blitt solgt, og ifølge Svensk Dam har salgsannonsen nå blitt endret til «leie» istedenfor «kjøp».

Dette betyr at prinsesse Madeleine og ektemannen angivelig er på flyttefot. Det bekrefter kilder nær ekteparet til Svensk Dam, og det skal være én helt spesiell grunn til at familien ikke ønsker å bo i huset lenger.

- Redd

En kilde forteller til Svensk Damtidning at bakgrunnen for at paret har valgt å si opp leiekontrakten er fordi de ble utsatt for et innbrudd.

- Prinsesse Madeleine og Chris har hatt et innbrudd, og Madeleine tør ikke lenger bo i huset, forteller kilden.

Til Svensk Dam forteller Thorgren at det var en hendelse som utspant seg i høst, men ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte om et innbrudd faktisk fant sted.

- Hoffet kommenterer ikke sikkerhetsspørsmål, sier Thorgren.

BLIR BOENDE I FLORIDA: Til tross for at familien på fem angivelig flytter fra villaen i Miami, skal de fortsette med å bo i USA. Her er de avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
BLIR BOENDE I FLORIDA: Til tross for at familien på fem angivelig flytter fra villaen i Miami, skal de fortsette med å bo i USA. Her er de avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skriver magasinet at innbruddet skal ha funnet sted når familien på fem ikke var hjemme.

Til tross for at prinsesse Madeleine og ektemannen angivelig er på flyttefot igjen, har det svenske hoffet hittil ikke ønsket å kommentere flyttingen.

- Det hører til privatlivet deres. Det jeg kan si er at de fortsatt bor i Florida, sa Thorgren til Svensk Damtidning i slutten av januar.

SE TV: Tirsdag la Daniel Sturridge ut en video på Instagram hvor han hevder at noen har brutt seg inn i huset hans og stjålet hunden hans. Video: @danielsturridge Vis mer

Flere kongelige innbrudd

Prinsesse Madeleine er for øvrig ikke den eneste kongelige som skal ha opplevd et innbrudd. I begynnelsen av januar ble det kjent at det hadde vært et innbrudd på Marselisborg Slot i Aarhus, der dronning Margrethe (79) ofte tilbringer høytider og ferier.

Ifølge Politiken var ikke dronningen til stede på Marselisborg Slot på tidspunktet for innbruddet, og politiet ønsket ikke å opplyse hvorvidt innbruddstyvene hadde fått med seg eiendeler og verdisaker.

Østjyllands Politi skal ha blitt varslet 01.15, etter at en alarm gikk av da de ubudne gjestene tok seg inn på slottet, hvorpå flere politipatruljer ble sendt. Det er ikke kjent om det skal ha vært en eller flere gjerningspersoner, men ingen var lenger på åstedet da politiet kom frem, har politiet forklart.

UTSATT FOR INNBRUDD: I begynnelsen av januar ble det kjent at det hadde vært et innbrudd på Marselisborg Slot i Aarhus. Der pleier dronning Margrethe ofte å tilbringe høytider og ferier. Foto: NTB Scanpix
UTSATT FOR INNBRUDD: I begynnelsen av januar ble det kjent at det hadde vært et innbrudd på Marselisborg Slot i Aarhus. Der pleier dronning Margrethe ofte å tilbringe høytider og ferier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ettertid har politihunder forsøkt å spore gjerningspersonene, foreløpig uten hell. Politiet har heller ikke ønsket å si noe om hvilke spor de arbeidet etter.

Det er også ukjent hvorvidt det var personer til stede på slottet da innbruddet fant sted.

LES OGSÅ: Møtte innbruddstyvene ansikt til ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer