Prinsesse Charlotte:

- Hun sier at hun er 16 år

Prins William med overraskende avsløring om datteren, prinsesse Charlotte.

FAMILIE: Prins William og hertuginne Kate har hendene fulle med sine tre barn (f.v) prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte. Foto: The Duke And Duchess Of Cambridge/Kensington Palace/pa/wpa Pool/Shutterstock/NTB
FAMILIE: Prins William og hertuginne Kate har hendene fulle med sine tre barn (f.v) prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte. Foto: The Duke And Duchess Of Cambridge/Kensington Palace/pa/wpa Pool/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag fylte prins William (38) og hertuginne Kates (39) datter, prinsesse Charlotte seks år. Hun er hertugparets andre barn, født knappe to år etter prins George (7).

I tillegg har ekteparet sønnen prins Louis (3).

I anledning bursdagsjentas store dag hyllet mamma Kate datteren ved å dele et nytt bilde av henne på Twitter.

På bildet har den vesle prinsessen på seg en blomstrete Rachel Riley-kjole. Smilende titter hun rett på fotografen, som for anledningen var hertuginnen selv.

En rampete side

Få dager etter bursdagen røpte den stolte trebarnsfaren at datteren lyver på alderen ved å fortelle folk at hun er mye eldre enn hun egentlig er, skriver US Weekly.

- Hvis du spør henne, så sier hun at hun er 16, avslørte William til en ansatt da han tirsdag besøkte firmaet Babcock Vehicle Engineering i Walsall i England.

Videre fortalte prinsen at datteren noen ganger også innrømmer sin egentlige alder, uten å legge skjul på at hun selv synes hun har blitt veldig voksen.

- Charlotte sier: «Jeg er seks år nå, så jeg kan gjøre som jeg vil», delte han ifølge nettstedet, og la til:

- De vokser utrolig fort.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

38-åringen kunne også fortelle at familien hadde feiret Charlottes bursdag på landstedet deres i Norfolk.

- Hun hadde en kjempefin dag. I fjor feiret hun i lockdown, men i år hadde vi anledning til å invitere en annen familie over på besøk, delte han med firmaets HR-ansvarlige, Jenna Jackson, ifølge Hello.

«Kate-effekten»

Etter at hertuginne Kate postet det nye bildet av Charlotte på seksårsdagen i den blomstrete Rachel Riley-kjolen, ble den utsolgt kort tid etter.

Tirsdag fortalte designeren selv til Vanity Fair at den lille prinsessen ser ut til å ha samme effekt på ivrige kjøpere som sin stilsikre mor.

- Vi gleder oss til å se prinsesse Charlottes stil utvikle seg med alderen, og vi har absolutt ingen tvil om at hun kommer til å bli et like stort moteikon som sin mor, skrøt Riley.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Det var etter at prinsessen fylte fem år i fjor at hun begynte å føle seg spesielt voksen og å interessere seg for klær, skriver US Weekly.

- Hun liker å plukke ut sine egne antrekk med litt hjelp fra Kate. Hvis hun ikke liker kjolen hun har på seg, så lar hun følelsene sine komme til uttrykk, fortalte en kilde nær den britiske kongefamilien til nettstedet.

LES OGSÅ: Nå offentliggjøres prins Philips dødsårsak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer