FÅR KLESKRITIKK: Hertuginne Meghan var elegant antrukket i prins Louis sin dåp mandag, men det olivengrønne antrekket faller absolutt ikke i like god jord hos alle. Foto: NTB scanpix
FÅR KLESKRITIKK: Hertuginne Meghan var elegant antrukket i prins Louis sin dåp mandag, men det olivengrønne antrekket faller absolutt ikke i like god jord hos alle. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meghan Markle:

- Hun ser tåpelig og pretensiøs ut

Hertuginne Meghan får blandet respons for antrekket etter prins Louis' dåp.

Publisert

Meghan Markle (36), som ble hertuginne Meghan av Sussex da hun giftet seg med prins Harry (33), imponerer stadig verden med sine stilfulle antrekk, men mandag gikk det muligens skeis for den ferske hertuginnen.

I anledning dåpen til prins Louis Arthur Charles, hertuginne Kate (36) og prins Williams (36) nyeste tilskudd til familien, ankom Meghan ikledd en olivengrønn kjole fra Ralph Lauren.

Og antrekket, som dessuten var stylet med matchende sko, veske, hatt og hansker, har fått blandet mottakelse.

Skjønn i grønn

Hertuginne Meghans kjole var enkel og elegant, med et flatterende belte i midten og tre fjerdedels lange ermer. På hodet hadde 36-åringen altså plassert en matchende hatt, designet av Stephen Jones.

KJOLEN SOM FÅR FOLK TIL Å SE RØDT: Megans kjole har fått mye kritikk på Internett, og noen mener hertuginnen trenger en personlig stylist. Foto: NTB Scanpix
KJOLEN SOM FÅR FOLK TIL Å SE RØDT: Megans kjole har fått mye kritikk på Internett, og noen mener hertuginnen trenger en personlig stylist. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjolen har den typiske båtutringningen Meghan ofte blir forbundet med.

Spesielt etter at hun giftet seg med prins Harry i en kjole med lik hals, har dette blitt en del av den ferske hertuginnens stilmessige varemerke.

BÅTUTRINGNING: Kjolen Meghan Markle giftet seg i DA hun fikk sin prins Harry. Foto: NTB Scanpix
BÅTUTRINGNING: Kjolen Meghan Markle giftet seg i DA hun fikk sin prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På føttene hadde hertuginnen av Sussex et par olivengrønne, semskede pumps - muligens i en litt for stor størrelse.

Får motekritikk

Hertuginne Meghan blir vanligvis hyllet for antrekkene sine, men nå mener altså flere at 36-åringen ikke traff motemessig blink da hun troppet opp i dåpen til ektemannens yngste nevø.

Spesielt i kommentarfeltet hos tabloidavisen Daily Mail hagler det av kritiske kommentarer om Meghans antrekk i den kongelige dåpen.

Det er i hovedsak den olivengrønne fargen på antrekket som blir kritisert, og flere som har kommentert mener hun har bommet fullstendig på årstiden.

Kommentarene lyder blant annet slik:

«Hvorfor bruker [Meghan] høstfarger med semskede sko til ... Til og med Harry fikk med seg at det er sommer, med sitt freshe, lyseblå slips».

«Forferdelig farge, Meg sliter virkelig med å passe inn, hun burde bare akseptere at hun aldri kommer til å bli en del av familien».

«Riktig kjole, men feil farge, Meghan».

En leser påpeker blant annet at samtlige av elementene i hertuginnens antrekk matcher hverandre i fargen, og at det kanskje blir litt i overkant:

«Bare Meghan Markle ville iført seg den tunge, triste olivenfargen i en dåp i midten av juli! Noen må gi henne det rådet at 'less is more' når det gjelder stil. Hun ser tåpelig og pretensiøs ut!»

En annen leser mener at Meghan trenger hjelp av en profesjonell stylist, mens en annen igjen synes det ser ut som om hun har kledd seg ut.

Saken fortsetter under bildet.

FOR MYE AV DET GODE?: Hertuginne Meghan var iført olivengrønt fra topp til tå i dåpen til prins louis mandag 9. juli. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FOR MYE AV DET GODE?: Hertuginne Meghan var iført olivengrønt fra topp til tå i dåpen til prins louis mandag 9. juli. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ikke bare negativt

Det er allikevel ikke sagt at fargevalget er helt bak mål i alles øyne. Flere støtter den moteriktige hertuginnen og slår tilbake mot kritikken i kommentarfeltene.

Nettstedet E News er et av flere som har ytret seg om Meghans bekledning, og skriver at hun skiller seg ut fra de andre gjestene på grunn av fargen, men at hun samtidig ser veldig stilig ut.

I kommentarfeltet hos Daily Mail finner man også tilfeller av støttende fans som slår tilbake mot den noe kvasse kritikken:

«Hvis hun kledde seg i en fin farge ville de bare sagt at hun prøvde å skille seg ut.»

Denne brukeren avslutter med å skrive at Meghan aldri vil gjøre noe riktig i kritikernes øyne, og at det er bedre om folk lar henne være i fred.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Meghan i hardt vær tidligere

Og dette er ikke den første gangen hertuginnen av Sussex skaper blest rundt antrekkene sine.

Et par uker etter at Meghan ga sitt ja til prins Harry den 19. mai, ankom hun bryllupet til Harrys kusine i en kjole som flere hadde delte meninger om.

Kjolen var blå og hvit, med et blomstrete mønster, designet av Oscar de la Renta.

Her dreide ikke diskusjonene seg om kjolens farge, men i stedet om passformen. Flere mente den var for stor og satt dårlig på hertuginnen.

Saken fortsetter under bildet.

I BRYLLUP: Hertuginne Meghan og prins Harry var sammen i bryllup fire uker etter at de selv ble gift. Også den gang fikk antrekket hennes oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
I BRYLLUP: Hertuginne Meghan og prins Harry var sammen i bryllup fire uker etter at de selv ble gift. Også den gang fikk antrekket hennes oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blir fulgt med argusøyne

Nå som Meghan er blitt hertuginne av Sussex, og offisielt et medlem av den britiske kongefamilien, følger verden med på hver minste ting hun foretar seg.

Blant annet har det blitt lagt merke til at Meghan bruker sko som er for store i størrelsen. Dette skal begrunnes med at flere av de kongelige hovner opp i beina etter å ha stått oppreist store deler av dagen.

Hertuginne Meghan har også fått oppmerksomhet for at hun til tider bryter med de konservative, kongelige kleskodene.

- Hun er en moderne, voksen og sterk kvinne, og vil nok neppe gi slipp på stilen sin. I motsetning til svigerinnen Kate, er hun ikke gift med tronarvingen. Noe som også gjør at hun i større grad kan utfordre rollen sin, uten at det blir ramaskrik av den grunn, har Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Dronningparet dropper dåpen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer