ENDELIG I BEDRE FORM: Kate valgte en kroppsnær kjole fra Jenny Packham og utslått hår på tirsdagens andre offisielle oppdrag. Foto: REX/Tim Rooke/All Over Press
ENDELIG I BEDRE FORM: Kate valgte en kroppsnær kjole fra Jenny Packham og utslått hår på tirsdagens andre offisielle oppdrag. Foto: REX/Tim Rooke/All Over Press Vis mer

- Hun ser strålende ut

Tirsdag viste Kate Middleton seg for første gang siden babynyheten ble kjent - i to offisielle sammenhenger.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september kom den gledelige nyheten om at hertuginne Kate og prins William venter sitt andre barn sammen.

Kate, som er 13 uker på vei, sliter med ekstrem svangerskapskvalme akkurat slik hun gjorde under graviditeten med prins George, og har holdt en lav profil etter at kunngjøringen ble kjent.

Men tirsdag trosset den vordende moren kvalmen, og viste seg offentlig for første gang på seks uker.

Ikke bare en, men to ganger på samme dag.

Delte ut pris

På formiddagen var hun først på plass for å ønske Singapores president Tony Tan velkommen til Storbritannia i anledningen hans firedagers statsbesøk.

Sammen med prins William hentet Kate presidenten og hans hustru på et hotell i London, og fulgte dem til Buckingham Palace hvor de skal bo under oppholdet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: Det ble et hyggelig gjensyn for Kate og presidentfruen Mary. Kate og William var nemlig presidentparets gjester under deres rundreise i Asia i 2012.
 Foto: REX/All Over Press
GOD TONE: Det ble et hyggelig gjensyn for Kate og presidentfruen Mary. Kate og William var nemlig presidentparets gjester under deres rundreise i Asia i 2012. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Deretter stilte hertuginnen opp under seremonien til «Wildlife Photographer of The Year»-utdelingen på Natural History Museum i London for å dele ut pris sammen med Sir David Attenborough (88).

Kate kom i en nydelig babyblå Jenny Packham-kjole. Hun var slående vakker og det var umulig å se at 32-åringen har hatt noen tunge uker med kraftig morgenkvalme.

- Hun ser strålende ut og viser litt bein, skryter kongereporteren Victoria Murphy i The Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE HUD: Det var ikke lett å se noen babymage på sylslanke Kate, men så er hun også bare 13 uker på vei. Foto: All Over Press
VISTE HUD: Det var ikke lett å se noen babymage på sylslanke Kate, men så er hun også bare 13 uker på vei. Foto: All Over Press Vis mer

Grunnen til at Kates graviditet ble kjent allerede i syvende uke, er diagnosen hyperemesis gravidarum som hun også slet med i sitt første svangerskap. Hun har avlyst en rekke offisielle oppgaver de siste ukene på grunn av ekstrem kvalme, og ifølge Daily Mail har hun bodd i barndomshjemmet i perioder for å få fullstendig ro.

Mens hun i første svangerskap ble lagt inn på sykehus for behandling, har hun denne gangen blitt behandlet av sine leger hjemme hos seg selv og sine foreldre.

Kate har termin i april - og blir dermed tobarnsmamma før eldstemann George er fylt 2 år. Han ble født 22. juli 2013.

LES OGSÅ: Kate gråt for de døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer