Hertuginne Kate:

- Hun minner om en moderne Askepott

Kate strålte i lekker designerkjole og prinsesse Dianas favoritt-tiara.

SOM EN DRØM: Motemagasinet Harper's Bazaar synes Kate lignet en eventyrprinsesse i antrekket hun brukte tirsdag. Foto: NTB Scanpix
SOM EN DRØM: Motemagasinet Harper's Bazaar synes Kate lignet en eventyrprinsesse i antrekket hun brukte tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at hertuginne Kate (36) har blitt et stort moteikon. Hun inspirerer kvinner verden over med sine lekre antrekk, og klær hun bruker blir revet bort fra hyllene på et blunk.

Under arrangementet «Diplomatic Corps Reception» på Buckingham Palace tirsdag, fanget trebarnsmoren medias oppmerksomhet nok en gang.

I en nydelig hvit fotsid Jenny Packham-kjole strålte Kate som en «en ekte Disney-prinsesse», skriver Harper's Bazaar.

- Hertuginnen gir oss Disney-vibber. Hun minner om en moderne Askepott, skryter motebladet.

Saken fortsetter under bildet.

STILSIKKER: Kate fikk ikke overraskende lange blikk da hun dukket opp i denne vakre kreasjonen. Foto: NTB Scanpix
STILSIKKER: Kate fikk ikke overraskende lange blikk da hun dukket opp i denne vakre kreasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginnen ble fotografert i samtale med flere av gjestene, som inkluderte utenlandske diplomater og ambassadører, under det formelle arrangementet, og ble hyllet for sitt kjolevalg.

- Kate Middleton går virkelig for en fullverdig prinsesse-look i kveld. Hun ankom med sin favoritt tiara, som er dekorert med diamanter og perler, og er et syn i sin sølvblå designerkjole, skriver Harper's Bazaar.

- En rekke paljetter og perler er spredt rundt kjolens bryst og liv slik at det glitrer maksimalt, og paljett-beltet fullfører antrekket perfekt. Det delikate tilbehøret matcher den glamorøse kreasjonen, skryter bladet videre, og sikter til hertuginnens diamant-armbånd og juvelbelagte clutch.

- Hennes pæreformede øredobber matcher tiaraen hennes, står det videre.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT HUMØR: Kate tok seg god tid til å slå av en prat med gjestene. Foto: NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Kate tok seg god tid til å slå av en prat med gjestene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg hadde 36-åringen på seg en personlig gave fra dronningen. Like under sin venstre skulder hadde hun nemlig festet en brosje som blir gitt til kvinnelige medlemmer av kongefamilien.

Brosjen inneholder et bilde av dronning Elizabeth laget i glass. Tidligere har brosjene blitt laget av elfenben, men i tråd med William og Kates ambisjoner om å stoppe bruken av deler fra dyr, ble Kate sin laget av glass.

Hundre år gammel tiara

I oktober imponerte hertuginnen motemagasinet Vogue med valg av kjole. Den gang under en bankettmiddag i Buckingham Palace.

Den storslåtte middagen ble holdt for å ønske Kongen av Nederland, Willem-Alexander (51) og dronning Máxima (47) velkommen til England.

For anledningen hadde Kate på seg en blå ballkjole fra designer Alexander McQueen, og på hodet var nok en gang favoritt-tiaraen, etter avdøde prinsesse Dianas, godt plassert.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Hertuginne Kate ankom gårsdagens storslåtte middag iført en blå ballkjole fra den velkjente designeren Alexander Mc Queen. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Hertuginne Kate ankom gårsdagens storslåtte middag iført en blå ballkjole fra den velkjente designeren Alexander Mc Queen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjolen lignet silhuetten til en klassisk prinsessekjole, men valget var noe uventet, og viste en ny og spennende retning for hennes personlige stil, mente Vogue.

Hertuginnens tiara, som hun så ofte blir sett med, er en av de mest kjente i kongefamiliens samling, mye grunnet at det var prinsesse Dianas favoritt, ifølge People.

Tiaraen er over hundre år gammel, og også kjent som «knuten mellom elskere i Cambridge».

LES OGSÅ: - Drømte nok aldri om et liv som dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer