- Hun må skifte fem ganger om dagen

Kilde hevder hertuginne Kate vil oppleve en helt annen jul enn hun er vant til.

ADVARER: - Kate vil nok ikke ha mulighet til å tilbringe morgenen 1. juledag i pyjamas, sier en hoffkilde om hertuginnen Kates første kongelige julefeiring.  Foto: Black Sheep/Eagle
ADVARER: - Kate vil nok ikke ha mulighet til å tilbringe morgenen 1. juledag i pyjamas, sier en hoffkilde om hertuginnen Kates første kongelige julefeiring. Foto: Black Sheep/Eagle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hvis hertuginne Kate (29) trodde at det kongelige bryllupet var av det stressende slaget, har hun ikke sett det verste helt ennå. Om mindre enn to uker skal nemlig hertuginnen tilbringe sin alle første julehelg med ektemannen prins William og hele den kongelige familien ved Sandringham manor i Norfolk, England.

Uten sine egne foreldre eller søsken ved sin side vil 29-åringen nemlig «raskt lære seg at dette ikke er i nærheten av noen annen jul hun har feiret tidligere», forteller en hoffkilde til US Weekly.

Bare å pakke til julefeiringen vil bli utfordrende, ettersom Kate er forventet å skifte klær opp til fem ganger om dagen i forbindelse med formelle måltider, drinker, kirketilstelninger og gaveutvekslinger.

- Kate vil nok ikke ha mulighet til å tilbringe morgenen 1. juledag i pyjamas, sier den ikke-navngitte kilden ifølge magasinet.


Flere medier har den siste tiden hardnakket hevdet at hertuginne Kate er gravid. Sist da det lykkelige paret i starten av desember dukket opp på en Gary Barlow-konsert for prins Charles' veldedighetsorganisasjon - der Kate skal ha gjort hva hun kunne for å skjule magen sin hver gang hun hadde muligheten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kate er mitt store forbilde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer