Hertuginne Meghan:

- Hun klarer ikke å holde babyen sin

Meningene er delte etter den ferske morens første utflukt med lille Archie.

MAMMAPOLITIET: To måneder etter fødselen dukket hertuginne Meghan opp med sønnen på hans første veldedighetsarrangement. Nå får hun påpakning for måten hun bar lille Archie på. Foto: NTB scanpix
MAMMAPOLITIET: To måneder etter fødselen dukket hertuginne Meghan opp med sønnen på hans første veldedighetsarrangement. Nå får hun påpakning for måten hun bar lille Archie på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ble foreldre for første gang den 6. mai, var det mange som ventet spent på å få se den lille gutten for første gang.

To dager senere fikk verden endelig et lite glimt av Archie Mountbatten-Windsor, og en drøy måned etter at han kom til verden, viste hertugparet fram den lille gutten i anledning farsdagen. Nylig ble den vesle gutten også døpt og foreldrene viste stolt frem dåpsbarnet - på to offisielle bilder.

Nå har det kommet nye bilder av hertuginne Meghan sammen med den to måneder gamle sønnen. Meghan bestemte seg nemlig for å ta med seg lille Archie på sitt aller første veldedighetsarrangement onsdag.

Sammen med sin mor var Archie til stede for å heie på faren sin, prins Harry (34), under en veldedighetskamp i polo - der også prins William (37) deltok.

- Hun ser så unaturlig ut

Den nybakte moren strålte med vesle Archie i armene sine, og hertuginnen nøt tilsynelatende litt kvalitetstid med sønnen sin. Meghan hadde tatt på seg en olivengrønn kjole for anledningen, stylet med et par pilotbriller godt plassert på nesen for å skjerme mot sola.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer