- Hun kan utvilsomt bli skikkelig sint

Den norske kronprinsessen beskrives som både svært viljesterk og temperamentsfull.

STÅR PÅ SITT: Kronprinsesse Mette-Marit krever å få bestemme over eget liv og sin forvaltning av rollen som kronprinsesse. Her en hun avbildet under  åpningen av sjømannskirken H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits kirke, Scandinavian Church and Center, Foto: Scanpix
STÅR PÅ SITT: Kronprinsesse Mette-Marit krever å få bestemme over eget liv og sin forvaltning av rollen som kronprinsesse. Her en hun avbildet under åpningen av sjømannskirken H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marits kirke, Scandinavian Church and Center, Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag kveld sendes annen og siste del av NRK-dokumentaren «Kronprinsesse Mette-Marit». Miniserien går tett inn på livet til den norske kronprinsessen og kongefamilien, og blant det som kommer frem er kronprinsessens kraftige temperament.

Dronning Sonja innrømmer blant annet at det innimellom blir diskusjoner på kammerset mellom det unge kronprinsparet, og kongen og dronningen.

Kronprinsesse Mette-Marit er nemlig generelt opptatt av å ha styring over sitt eget liv og ta sine egne valg. Og dét er ikke alltid like enkelt å takle for de rundt henne...

- Hvis du er uenig med henne, er ikke det like gøy. Og måten å overbevise kronprinsessen på er ikke nødvendigvis gjennom faglig argumentasjon, men man må overbevise henne gjennom mer emosjonelle ting eller bruke lang tid. Men veldig ofte får kronprinsessen det sånn som hun ønsker, avslører venninne og tidligere stabssjef, Gry Mølleskog, i programmet ifølge VG.

Krongeekspert Kjell Arne Totland bekrefter at Norges flotte kronprinsesse utvilsomt har temperament og kan bli skikkelig sint.
 
- Jeg har opplevd kronprinsessens temperament på nært hold noen ganger, men aldri selv blitt utsatt for det - heldigvis, avslører han overfor Seher.no.

Kongeeksperten påpeker at temperamentet nok først og fremst er et utslag av hennes sterke viljestyrke, samtidig som 38-åringen er i kontakt med sin emosjonelle side.

- Mette-Marit er et følelsesmenneske, på godt og vondt - og «ganske kompleks og sammensatt», som hun jo sier selv. Mette-Marit har imidlertid også en sterk rettferdighetssans, så jeg tror hun er flink til å skvære opp igjen også. Og hun er flink til å gi ros, understreker Totland videre.

- Det er jeg som definerer hvem jeg skal være i denne rollen, så får andre forholde seg til det, skal Mette-Marit si i programmet.
 
Du kan få med deg den norske kronprinsessens sterke fremtoning i «Kronprinsesse Mette-Marit» på NRK1 i kveld søndag klokken 20.15. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tvunget til å avlyse hele turnéen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer