- Hun har så mye følelser

Kronprins Haakon er glad kronprinsessen holder ut med ham.

FØLELSESMENNESKE: Kronprinsen setter pris på at Mette-Marit ofte viser følelser. Foto: SCANPIX
FØLELSESMENNESKE: Kronprinsen setter pris på at Mette-Marit ofte viser følelser. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 25. august er det ti år siden kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (37) giftet seg i Oslo Domkirke. I den anledning sender NRK et program som handler om kronprinsparet. Programmet har fått navnet «Bryllaupstalen».

I programmet snakker kronprinsen ut om forholdet til sin kone, og forklarer at han er glad for at hun holder ut med ham.

- Når jeg ser tilbake på de ti årene, så er jeg utrolig heldig som har fått tilbringe så mye tid sammen med Mette. Og at hun har vært villig til å stå sammen med meg gjennom alle disse greiene, sier han ifølge VG.


Kronprins Haakon forklarer også at Mette-Marit er et følelsesmenneske, noe han setter stor pris på.

- Hun har så mye følelser. Det tror jeg er sunt for meg å ha i nærheten. Jeg er takknemlig for at hun ville være sammen med meg, forteller han.

I anledning tiårsdagen ble det nylig produsert 25.000 minnemedaljer. På samtlige medaljer manglet imidlertid bindestreken i navnet til Mette-Marit, noe som førte til at Det Norske Myntverket la seg flate.

Etter at tabben ble oppdaget, rettet myntverket opp feilen, og fikk bindestreken på plass til slutt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er bindestreken på plass!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer