- Hun har nok sydd inn kjolen både én og to ganger

Kate Middletons vekttap har ført til kjoletrøbbel, men snart vil hun legge på seg, ifølge kongeekspert.

ER DETTE BRUDEKJOLEN?: Flere poser med kjoler blir båret inn til Goring Hotel i en av dem er sannsynligvis brudekjolen. I likhet med en rekke bruder, har Kate Middleton slanket seg i forkant av bryllupet, og hoffekspert Kjell Arne Totland tror hun har mo Foto: All over press
ER DETTE BRUDEKJOLEN?: Flere poser med kjoler blir båret inn til Goring Hotel i en av dem er sannsynligvis brudekjolen. I likhet med en rekke bruder, har Kate Middleton slanket seg i forkant av bryllupet, og hoffekspert Kjell Arne Totland tror hun har mo Foto: All over press Vis mer
Se videointervju med kongeekspert Kjell Arne Totland nederst i saken.

SEHER.NO, LONDON:  Etter at forlovelsen mellom prins William (28) og Kate Middleton (29) ble offentliggjort i november, har den kommende bruden vært under et enormt press, og de britiske tabloidavisene har omtalt alt fra tennene til håret på 29-åringen.

Midt oppe i alt fokuset på Kates utseende, har 29-åringen også rast ned i vekt, og ryktene sier at hun har måttet sy inn brudekjolen på grunn av vekttapet.

Da hun sammen med William kom på et offentlig oppdrag i starten av april i Lancashire, var det en svært mager Kate som viste seg for de fremmøtte i en marineblå drakt. Både bein og midje var nemlig blitt betraktelig tynnere enn før jul. Og i etterkant ble det kjent at hun måtte krympe Dianas forlovelsesring, som har en verdi på 300 millioner kroner.

Se og Hørs hoffekspert, Kjell Arne Totland understreker imidlertid til Seher.no at det ikke er uvanlig hos kommende bruder å gå ned noen kilo, men at Kate har vært under et ekstra stort press når det kommer til utseendet.


- Alle kvinner som skal gifte seg har en tendens til å gå ned i vekt. Jeg har hørt om venner og bekjente som må sy inn brudekjolen flere ganger før de gifter seg. Og det er vanlige bruder, som har et lite press på seg. Men kongelige bruder har et mye, mye større press på seg, ikke minst fordi de hele tiden ser bilder av seg selv og skal tenke på det, forklarer Totland til Seher.no.

Han påpeker at det samme skjedde med både Märtha Louise og Mette-Marit da de skulle gifte seg her hjemme i Norge. Og selv om de to norske prinsessene gikk ned i vekt i forkant av bryllupene sine, så skapte ikke vekttapet noen varige forstyrrelser for dem av noe slag, understreker han.
 
- Jeg har også lagt merke til at Kate har gått kraftig ned i vekt, og fordi hun i utgangspunktet ikke akkurat er rund i formene, så merkes det ganske mye. Og jeg tror nok at brudekjolen hennes har vært sydd inn et par ganger også, bemerker hoffreporteren.

Totland tror likevel at Kate kommer til å gå tilbake til normalvekten sin etter bryllupsreisen.
 
- Nå når de snart får anledning til å slappe av etter bryllupet, ikke minst på en deilig og lang bryllupsreise, så tror jeg kiloene kommer på igjen, understreker Totland overfor Seher.no.

Se video nederst i saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg går med voksenbleie   
[obj:media:9603]