Hertuginne Meghan:

- Hun har muligheten til å hjelpe oss mer enn det

Den britiske hertuginnen får refs for bananhyllest.

BANANREFS: Hertuginne Meghan får refs for bananhyllesten hun ga til hjemløse sexarbeidere. Foto: NTB Scanpix
BANANREFS: Hertuginne Meghan får refs for bananhyllesten hun ga til hjemløse sexarbeidere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke besøkte hertuginne Meghan (37) lokalene til veldedighetsorganisasjonen One25 i London - et hjelpetilbud for kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere som ønsker å få livet på rett kjøl.

Under besøket vakte Meghans kanskje noe spesielle gest oppsikt i internasjonale medier. Ifølge CNN skal hertuginnen helt spontant ha bestemt seg for å skrive varme og hyggelige meldinger til kvinnene hun besøkte hos organisasjonen - på bananer.

Hovedsakelig har oppmerksomheten kun vært positiv, der Meghan har blitt hyllet for de hyggelige meldingene - som «Du er sterk», «Du er spesiell» og «Du er modig», som hun hadde tusjet på frukten.

Nå har imidlertid pipa fått en helt annen lyd. Ifølge The Sun raser nå flere av kvinnene hos organisasjonen mot hertuginnen.

- Det er støtende

En av dem er sexarbeideren Nikki. Hun omtaler gesten til hertuginnen som «veldig teit».

- Folk her sliter med å spise og sove, og det hun gir oss er noen ord på en frukt. Hun har muligheten til å hjelpe oss mer enn det. Det er støtende, sier hun til avisen.

I skrivende stund har ikke hertuginnen eller det britiske kongehuset kommentert den negative omtalen. Heldigvis er det ikke alle som har den samme oppfatningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer