- Hun har gjort kongehuset sexy

Moteeksperter forsvarer kronprinsesse Mette-Marits dyre designgarderobe.

<strong>SAMMENLIGNES MED MAUD:</strong> Kronprinsessens dyre designgarderobe er intet nytt. Det samme hadde dronning Maud for omkring 100 år siden. Foto: Scanpix
SAMMENLIGNES MED MAUD: Kronprinsessens dyre designgarderobe er intet nytt. Det samme hadde dronning Maud for omkring 100 år siden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marits klesstil har gjennom årene forandret seg. De siste årene har vi sett en motebevisst kronprinsesse, som ofte viser seg i dyre designerklær.

Det er helt greit, skal man tro ekspertene, som sammenligner Mette-Marit med dronning Maud.

- Skal man først ha et kongehus, må de bruke litt penger på å se all right ut. Jeg tror vi hadde reagert mer hvis de ikke hadde gjort det. Mauds klær var jo også dyre, sier Anne Kjellberg, ekspert på kongelig mote ved Nasjonalmuseet til Dagbladet.

Moteredaktør i bladet Cosmopolitan, Elisa Røtterud, mener kronprinsessen ser bedre ut nå enn hun noen gang har gjort.

- Mette-Marit har gjennomgått en stilmetamorfose det siste året. Fra å ha en tantete og kjedelig stil, viser hun nå en mer glamorøs side av seg selv - noe vi i stor grad kan takke den norske sjefsdesigneren i Emilio Pucci for, Peter Dundas. Mette-Marit har nærmest blitt hans muse, og hun bærer hans kreasjoner med grasiøs holdning. Hun har gjort vårt trauste kongehus sexy og moderne, sier hun til avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit hyllet moteguru i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer