- Hun har flyttet inn hos kjæresten

Pippa Middleton og Alex Loudon planlegger giftermål.

GIFTER SEG?: Det hevdes at paret snakker om å gifte seg. Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Det hevdes at paret snakker om å gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom Kate Middletons søster Pippa (28) og kjæresten Alex Loudon har gått opp og ned den siste tiden.

Etter at prins William og Kate giftet seg i april, ble det hevdet at Pippa også snart kunne komme til å gifte seg. Likevel kom nyheten om at Pippa hadde blitt singel halvannen måned senere.

Over sommeren skal Pippa og Alex imidlertid ha funnet tilbake til hverandre. Nå skriver Mail on Sunday at hun har flyttet inn hos Loudon.

- Pippa har planer om å bo hos ham på onsdager, torsdager og fredager. Hun har sin egen leilighet i Chelsea, men hun bruker mer tid hos Alex nå. De er mye sammen, men liker helst å holde en lav profil rundt forholdet, sier en kilde til avisen.

Men nok en gang skrives det at paret vurderer å gifte seg, og at kirkeklokkene snart vil ringe i England.

- Både William, Kate og Pippas foreldre liker Alex godt. De har tillit til ham, og ser på ham som en av familien. De vil bli veldig glade dersom han snart setter en ring på fingeren hennes. Pippa er veldig forelsket i Alex, og det kan godt hende at hun gifter seg med ham, sier en kilde til den britiske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa får kjolekritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer