- Hun har en sterk, indre drivkraft

Märtha Louises partner i engleskolen Elisabeth Nordeng hyller venninnen.

KONGELIG JUBLIANT: Kjendiser og kongelige feiret prinsessens bursdag på lørdag. Ektemannen Ari Behn var selvskreven gjest under feiringen.  Foto: Stella Pictures
KONGELIG JUBLIANT: Kjendiser og kongelige feiret prinsessens bursdag på lørdag. Ektemannen Ari Behn var selvskreven gjest under feiringen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendiser og kongelige var lørdag samlet på slottet for å feire prinsesse Märtha Louises 40-årsdag. Kjente ansikter innen musikk, film, tv og kunst hadde tatt turen til slottet for å hedre sin gode venninne.

Med på festlighetene var også Märthas forretningspartner i engleskolen Elisabeth Nordeng.
Nordeng kom på festen i en blå, fotsid silkekjole. Hun var svært ordknapp da hun ankom slottet, men fortalte at hun gledet seg veldig til festen.

Prinsessen og Nordeng startet Astarte Education, som driver engleskolen, i 2007 og fikk raskt mye oppmerksomhet for den uvanlige bedriften. De hjelper elever å komme i kontakt med engler og tilbyr kurs i reading og healing. Sammen har de også gitt ut boken «Møt din skyts-engel».

I et intervju med NRK i anledning prinsessens bursdag, hyller Nordeng venninnens mot til å være seg selv.

- Det har vært en lang, lang prosess å bli sann mot seg selv. Märtha har kjent mye fra hun var liten, men ting som ligger i samfunnet har gjort at hun har prøvd å tilpasse seg og holde igjen. Det er en sterk, indre drivkraft i henne om å være ærlig med og stole på den hun er, sier Nordeng til NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stjernespekket slottsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer