HOLDER EN LAV PROFIL: Prinsesse Madeleine ønsker ikke å være i rampelyset for tiden. Foto: Stella Pictures
HOLDER EN LAV PROFIL: Prinsesse Madeleine ønsker ikke å være i rampelyset for tiden. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun har det ikke bra

Det svenske slottet bekrefter at bruddet har gått hardt inn på Madeleine.

SEHER.NO: Lørdag er det gått to uker siden Prinsesse Madeleine (27) satte seg på et fly til USA og meddelelsen om bruddet med forloveden Jonas Bergström var et faktum.

Siden har skjønnheten vært som sunket i jorden.

Ifølge svenske Aftonbladet har Madeleine det dårlig etter bruddet ble offentliggjort, og avlyser på kort varsel en rekke oppdrag i USA.

Den svenske prinsessen skulle i helgen ha deltatt på «Sweden Week» i Seattle, men meldte avbud i siste liten. I steden kom kronprinsesse Victoria og representerte det svenske kongehuset på utstillingen.

Prinsesse Madeleine reiste til New York for to uker siden for å jobbe med «World Childhood Foundation». Men ifølge venner av 27-åringen var det den smertefulle separasjonen fra eks-forloveden som var den største grunnen til at hun reiste.

Når Bergströms utroskap ble offentlig, ble det rett og slett for mye for Madeleine.

- Det var ikke slik at hun flyktet til USA, uten at det var planlagt. Men den ekstreme utsattheten gjør at man trenger å samle krefter, sier hoffets informasjonssjef Nina Eldh til Aftonbladet.

I New York har prinsessen fått stor støtte fra sine svenske venninner, og nå har hun bestemt seg for å holde en lav profil.

- Etter alt som har skjedd så velger prinsessen å i en tid framover avstå fra alle offentlig oppdrag. Det er noe som har skjedd gradvis. Hun trenger privattid og fred og ro, sier Eldh.

På spørsmål om hvordan prinsessen har det, svarer informasjonssjefen ærlig:

- Dersom man avstår fra alle offentlige oppdrag, så har man det ikke bra.

Prinsesse Madeleines offentlige kalender er ifølge Aftonbladet tom fram til den 30. mai.

Madeleine deltok heller ikke da dronning Margrethe fylte 70 år i starten av april, eller da kong Carl Gustaf fylte 64 år den 30. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Det har vært tøft