- Hun hadde ingen anelse om hva hun hadde i vente

Slik reagerte Sofia Hellqvists mor da datteren fortalte at hun var blitt kjæreste med prinsen.

GIFTER SEG: Lørdag 13. juni blir endelig prins Car Philip og Sofia Hellqvist mann og kone. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Lørdag 13. juni blir endelig prins Car Philip og Sofia Hellqvist mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til helgen blir det stor fest for svenske royalister når Sofia Hellqvist (30) gir sitt ja til prins Carl Philip (36) i Sverige.

Det vordende brudeparet fremstår som svært forelsket, og nylig avslørte duoen at det sa «klikk» mellom dem allerede første gang de møttes.

- Jeg hadde kanskje ikke kjent kjærlighetens magi før jeg traff Sofia. Men etter at jeg møtte henne kjente jeg virkelig hvordan den magien kan forandre en person, sa prinsen til TV4 - en uttalelse som skapte reaksjon fra hans eks-kjæreste Emma Pernald.

Nå avslører Sofia mer om hvordan forholdet til sin forlovede, blant annet hvordan moren hennes reagerte da hun fortalte hvem hennes nye kjæreste var i 2009.

- Mamma sa: «Ja, hvis det er noen som skal treffe en prins, så er det deg», ler Sofia i et intervju med STV, som skal sendes dagen før bryllupet, ifølge Expressen.se.

- Herlig, smiler prins Carl Philip.

- Hun hadde ingen anelse om hva som ventet henne, tilfører den kommende bruden lattermildt.

- Det tror ikke jeg heller, istemmer prinsen.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVELSESDAGEN: Både Sofia og Carl Philip strålte av lykke da de møtte pressen bare timer etter at de hadde forlovet seg. Foto: TT NYHETSBYRÅN
FORLOVELSESDAGEN: Både Sofia og Carl Philip strålte av lykke da de møtte pressen bare timer etter at de hadde forlovet seg. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Carl Philip var nervøs før frieriet

Videre deler paret sine opplevelser fra selve forlovelsesdagen den 27. juni i fjor.

- Det startet på morgenen på landstedet vårt i Trosa. Det ble en morgen som overrumplet meg. Carl Philip spurte om jeg ville gifte meg med ham, og det ville jeg selvfølgelig, forteller Sofia.

Prinsen på sin side var ikke helt sikker på at hun ville svare ja.

- Jeg var litt urolig, innrømmer han nesten ett år etter hendelsen.

Duoen fikk ikke mye tid til å nyte øyeblikket alene før de var tvunget til å forlate landstedet for å innvie resten av landet i den gledelige nyheten.

- Carl Philip sa: «Jeg er lei meg elskling, men vi må drar inn til byen å møte media i kveld», forteller hun, ifølge nettstedet.

Dette overrasket henne.

- Hele dagen er som i en tåke, men en velig positiv tåke. Alt gikk så raskt. Det var nok lett å merke at vi var overrumplet, lykkelige og glade. Det var en fin dag, minnes Sofia.

Førstkommende lørdag er endelig den store dagen her, og Carl Philip får sin Sofia til hustru.

Hans søster, prinsesse Madeleine (32) er høygravid med barn nummer to, og det spekuleres nå i om hun kommer til å føde på brorens bryllupsdag.

HØYGRAVID: Prinsesse Madeleine (t.h) har termin med sitt andre barn når som helst. Lørdag, én uke før bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, viste hun frem babymagen da familien markerte Sveriges nasjonaldag.  Foto: Aftonbladet
HØYGRAVID: Prinsesse Madeleine (t.h) har termin med sitt andre barn når som helst. Lørdag, én uke før bryllupet til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, viste hun frem babymagen da familien markerte Sveriges nasjonaldag. Foto: Aftonbladet Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg føler meg selvsikker når Sofia er ved min side

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer