Meghan Markle og prins Harry:

- Hun gjør som Diana, men må passe seg

Prinsens tidligere butler ser klare likhetstrekk mellom den amerikanske skuespilleren og hennes avdøde svigermor.

SNART BRUD: Meghan Markle skal gifte seg med prins Harry 19. mai. Det blir et bryllup trolig flere millioner kommer til å følge nøye. Hun har ladet opp med en rekke offisielle besøk, og nå mener flere at hun går i fotsporene til sin berømte svigermor - prinsesse Diana. Foto: NTB scanpix
SNART BRUD: Meghan Markle skal gifte seg med prins Harry 19. mai. Det blir et bryllup trolig flere millioner kommer til å følge nøye. Hun har ladet opp med en rekke offisielle besøk, og nå mener flere at hun går i fotsporene til sin berømte svigermor - prinsesse Diana. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er bare drøye to måneder til prins Harry (33) får sin brud, og i Storbritannia kan man nesten høre kirkeklokkene kime allerede. Bryllupsfeberen er stor, og hver gang prinsen viser seg med Meghan Markle (36) - blivende «prinsesse Harry» og hertuginne - møter store folkegrupper opp for å hilse på.

Mens enkelte av hennes forgjengere hadde en stivere og mer apatisk tilnærming til folket, har amerikanske Meghan valgt en helt annen vei. Hun håndhilser, klemmer og tar selfier med de fremmøtte hordene, og går på mange måter i fotsporene til sin avdøde svigermor.

Diana av Wales var nemlig godt kjent for sin varme fremtoning, vinnende smil og filantropiske hjerte.

Nå tror en av Storbritannias fremste eksperter på kongelig etikette, som tidligere har vært butleren til prins Charles (69) og prins Harry, at Meghan har gjort lurt i å gå i fotsporene til svigermoren.

Nærhet til folket

- Dette er noe unge mennesker gjør. Hun har sin egen måte å gjøre ting på. Man ser mot energien til prinsesse Diana, hun var virkelig en som klemte folket. Hun var jo berømt for det, forteller Grant «The Royal Butler» Harrold til E! Online.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.