I VIDE KLÆR: Mette-Marit viste ikke mye av figuren sin da hun anhom NHOs årsmiddag i Operaen forrige torsdag. Foto: SCANPIX
I VIDE KLÆR: Mette-Marit viste ikke mye av figuren sin da hun anhom NHOs årsmiddag i Operaen forrige torsdag. Foto: SCANPIXVis mer

- Hun gjør alt for å skjule magen

Svensk Damtidning spekulerer i om Mette-Marit er gravid.

SEHER.NO: - En aning for mye julemat? Eller venter kronprinsessene smått?

Slik lyder innledningen til journalisten Åsa Bönnelyckes artikkel i "Svensk Damtidming", hvor bladet spekulerer i om Norges kronprinsesse Mette-Marit (36), samt Danmarks Prinsesse Mary (37) kan være gravide.

Grunnen til at spørsmålet blir stilt, skal være at prinsessene den siste tiden begge har vist seg i kjoler som har vært vide i midjen.

Det svenske magasinet skriver at det er forhåpninger om at en ny kongelig er på vei i Norge, spesielt etter Ari Behns mange utspill og skilsmisseryktene rundt han og Märtha.

- Kronprinsessen gjør alt for å skjule en eventuell gravidmage. Dessuten insisterer Mette-Marit på å gå i tykke støttestrømper, som er godt egnet for gravide, skriver "Svensk Damtidning".

Onsdag skrev imidlertid Seher.no om at kronprinsessen nylig dukket opp på NHOs årsmiddag uten strømpebukser på - og det i hele 16 minusgrader.

Den svenske nettsiden skriver at spekulasjonene om at Mette-Marit venter et søsken til Marius (12), Ingrid Alexandra (5) og Sverre Magnus (4) har pågått siden november.

Danske medier har siden før jul spekulert i om kronprinsesse Mary venter barn, og "Svensk Damtidning" mener Marys klesvalg den siste tiden vitner om nettopp det. De trekker blant annet fram at Mary møtte opp til nyttårsfeiring hos dronning Margrethe i samme kjole som hun bar da hun ventet prinsesse Isabella.

- Kan det være at nummer tre er på vei? spekulerer også australsk presse, ifølge bladet.

I sommer innrømmet Mary og Fredrik at de gjerne vil ha et søsken til prins Christian (4) og Isabella (2).  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du har ikke lov til å spise av huset