- Hun er verdens flotteste mamma

Angelina Jolie og hertuginne Kate knivet om seieren…

FLOTTE MØDRE: Hertuginne Kate har vippet Angelina Jolie ned fra tronen som verdens best kledde kjendismamma.
FLOTTE MØDRE: Hertuginne Kate har vippet Angelina Jolie ned fra tronen som verdens best kledde kjendismamma. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun har bare vært mamma i to uker. Men allerede nå er hertuginne Kate kåret til moteprinsessen blant verdens kjendismødre.Det er det britiske firmaet FashionPerks.co.uk sine kunder som har stemt prins George Louis Alexanders nybakte mamma til topps.- Det er et bevis på hvordan britene har trykket hertuginnen av Cambridge til sine hjerter, sier firmaets talsmann Max Bramwell.Kate fikk mye skryt for sin Jenny Packham-kjole som hun bar to dager etter fødselen. Siden har hun ikke vist seg offentlig. Talsmannen opplyser at Kates elegante stil frem til fødselen sikret henne seieren i kåringen.Hertuginnen slo en rekke velkledde kjendismødre i kåringen. På plassene bak henne kom Hollywood-skuespiller Angelina Jolie, Britains Got Talent-dommeren Amanda Holden og modellen Abbey Clancy.På listen over de verst kledde kjendismødrene kom modellen Katie Price, realitystjernen Kim Kardashian og Kerry Katona. Motedronning Dette er ikke første gang hertuginne Kate vinner en motekåring. De siste årene har hun gått til topps i en rekke ulike kåringer. Hennes klær får til en hver tid mye oppmerksomhet - og ofte blir plaggene hun bruker utsolgt i rekordfart etter at hun har båret de.Det anerkjente magasinet Vanity Fair kåret tidligere i år Kate til verdens best kledde gravide kvinne:«Ikke overraskende har hertuginnen av Cambridge etablert seg som en ekspert på mamma-mote. I alle livets faser – forlovet, gift og nå gravid – har Kates klassiske og ikoniske antrekk inspirert og påvirket garderobene til unge jenter, bruder og gravide – i den rekkefølgen.Hertuginnen kler den minimale babykulen i tre kvart-lange kåper og korte skjørt som også gir de fortsatt slanke beina hennes oppmerksomhet». LES OGSÅ: Prins Harry: - William er sjalu på meg 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer