Prinsesse Sofia:

- Hun er veldig opprørt på søsterens vegne

Kjærlighetstrøbbel for begge av prinsessens søstre.

BRUDD FOR BEGGE SØSTRENE: Prinsesse Sofia skal være lei seg på søstrenes vegne. Foto: NTB Scanpix
BRUDD FOR BEGGE SØSTRENE: Prinsesse Sofia skal være lei seg på søstrenes vegne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Begge søstrene til prinsesse Sofia (33) har i løpet av kort tid skilt lag fra kjærestene sine.

Prinsesse Sofias storesøster, Lina Frejd (36), skal onsdag ha søkt om skilsmisse etter to og et halvt år fra ektemannen Jonas Frejd (37). Det meldte Expressen tidligere i dag.

Den svenske avisen har vært i kontakt med Lina, som ikke ønsker å uttale seg om saken. Expressen har også kontaktet ektemannen hennes, men har foreløpig ikke fått en kommentar fra ham.

I PRINSEBRYLLUP: Da prins Carl Philip giftet seg med Sofia Hellqvist sommeren 2015, var Sofia storesøster Lina (t.v.) og kjæresten Jonas Frejd blant gjestene. Kort tid senere giftet de to seg også. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
I PRINSEBRYLLUP: Da prins Carl Philip giftet seg med Sofia Hellqvist sommeren 2015, var Sofia storesøster Lina (t.v.) og kjæresten Jonas Frejd blant gjestene. Kort tid senere giftet de to seg også. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Paret giftet seg kun to måneder etter det store kongelige bryllupet til tronarving Carl Philip av Sverige (38) og prinsesse Sofia.

Bryllupet til Lina var lite og intimt, og fant sted på en båt i Stockholm med både Carl Philip som gjest, og Sofia som brudepike.

To single søstre

Og storesøsteren Lina er ikke den eneste i prinsesse Sofias familie som har skilt lag med kjæresten.

Også lillesøsteren Sara Hellqvist (29) er nylig blitt singel, etter at hun brøt forlovelsen med samboeren Oskar Bergman (31).

- Det er kjempetrist, og Sofia er veldig opprørt på Sara sine vegne. Ingen vil jo at det skal ta slutt på denne måten, uttalte en kilde til nettstedet Svensk damtidning.

Saken fortsetter under bildet.

OGSÅ SINGEL: Sofia Hellqvists lillesøster Sara Hellqvist og hennes daværende kjæreste Oskar Bergman ankommer Slottskyrkan i Stockholm for å ta del i bryllupet til Sofia og Carl Philip sommeren 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
OGSÅ SINGEL: Sofia Hellqvists lillesøster Sara Hellqvist og hennes daværende kjæreste Oskar Bergman ankommer Slottskyrkan i Stockholm for å ta del i bryllupet til Sofia og Carl Philip sommeren 2015. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

De tre søstrene står hverandre svært nære, og Lina og Sofia har tidligere jobbet sammen over lengre tid i organisasjonen Project Playground, som prinsesse Sofia startet opp i 2010.

I dag arbeider Lina sammen med Sofia og Carl Philip sin nære venn og rådgiver, Christina Saliba, i PR-byrået Mindmakers.

Gikk gjennom en drastisk stilforandring

Prinsesse Sofia og prins Carl Philips romanse har vært kjent siden januar 2010. Paret flyttet sammen allerede året etter, og Sofia ble etter mye om og men tatt inn i varmen til kongefamilien.

Det var ingen selvfølge at Sofia skulle bli prinsesse. 33-åringen ble kjent gjennom sin deltakelse i den svenske versjonen av «Paradise Hotel», og det ble ikke tatt så godt imot av kongefamilien.

SLET MED RINGEN: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gav hverandre sitt ja i Slottskyrkan i Stockholm i juni 2015. Da prinsen skulle tre ringen på sin kjære foran hundretusener fikk han imidlertid litt problemer. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Prinsessen gikk gjennom en drastisk stilforandring for å endre imaget sitt, og hun har tidligere uttalt at hun ikke ville tatt de samme valgene om igjen.

- Jeg ville ikke ha tatt de valgene i dag. Det er sikkert. Men jeg har vanskelig for å si at jeg angrer på noe i livet mitt, har hun tidligere fortalt i den svenske TV3-dokumentaren «Project Playground – en galen drøm».

Paret forlovet seg i 2014, og kun ett år senere fant bryllupet sted i Slottskyrkan i Stockholm.

NYGIFTE: Bilde er tatt rett etter at paret lovet hverandre evig troskap i 2015. Foto: NTB Scanpix
NYGIFTE: Bilde er tatt rett etter at paret lovet hverandre evig troskap i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kongelige duoen reiste på en 12-dagers bryllupsreise til den eksotiske øya Fiji i Stillehavet.

​- Tobarnslivet er et kaos

​31.august i fjor kunne prins Carl Philip og prinsesse Sofia ønske sønnen prins Gabriel velkommen til verden.

Den vesle prinsen ble født kun ett og et halvt år etter storebror prins Alexander (1).

I et tidligere intervju med bladet Kupé har paret blant annet fortalt om hvordan de opplever det hektiske småbarnslivet.

FAMILIE PÅ FIRE: Prinsesse Sofia og Prins Carl Philip har to sønner sammen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ FIRE: Prinsesse Sofia og Prins Carl Philip har to sønner sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tobarnsforeldrene la ikke skjul på at store deler av hverdagen var preget av våkenetter og bleieskift.

- Vi prøver å skape så mye familietid som mulig om kveldene og å få rutiner på plass. Men spør meg igjen om noen få måneder, haha. Gabriel sover og spiser mest nå, men vi har fortsatt noen små glimt av at det er tøffere med to barn. Men det er også dobbelt så mye kjærlighet, fortalte Sofia i intervjuet.

Carl Philip avslørte i intervjuet at det fort kan bli kaos, og at det er annerledes å ha to barn enn kun et.

LES OGSÅ: Flyttet inn i sitt nye hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer