Hertuginne Meghan og mobbe-anklager:

- Hun er såret

Hertuginne Meghan blir beskyldt for å ha fått ansatte til å gråte. Det finner hun seg ikke i.

SVARER: Prins Harry og hertuginne Meghan får mer spalteplass enn de fleste andre. Det er ikke alltid like positivt. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Splash News/ NTB
SVARER: Prins Harry og hertuginne Meghan får mer spalteplass enn de fleste andre. Det er ikke alltid like positivt. Nå slår sistnevnte tilbake. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har på ingen måte roet seg rundt prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) selv om de i fjor valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter.

Ifølge The Times har ansatte ved Hoffet nå hevdet at Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

- Ærekrenkende

Dette kjenner ikke 39-åringen, som venter sitt andre barn med prins Harry, seg igjen i. Det forteller hun gjennom sin talsperson, ifølge ET Online.

- La oss bare si det som det er. En velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon, sier talspersonen, og fortsetter:

- Vi er skuffet over å se at denne ærekrenkende skildringen av hertuginnen av Sussex, blir gitt spalteplass av et medie.

KONGELIG: Både før og etter at Meghan giftet seg inn i den britiske kongefamilien i 2018 har hun fått enorm oppmerksomhet. Foto: Damir Sakolj / Reuters / NTB
KONGELIG: Både før og etter at Meghan giftet seg inn i den britiske kongefamilien i 2018 har hun fått enorm oppmerksomhet. Foto: Damir Sakolj / Reuters / NTB Vis mer

Videre mener talspersonen at det ikke er tilfeldig at slike forvrengte beskyldninger kommer bare kort tid før hertuginnen og prins Harry senere denne uka skal snakke ut for første gang siden de i fjor trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter.

- Hertuginnen er såret over det siste angrepet på karakteren hennes, spesielt siden hun har vært målet for mobbing selv, og er dypt forpliktet til å støtte dem som har opplevd smerte og traumer, sier talspersonen, som legger til at Meghan er fast bestemt på å skulle fortsette arbeidet sitt mot mobbing.

ÅPEN: Hertuginne Meghan avslører at hun mistet ufødt barn. Hoffekspertene hyller henne. Video: Caroline Vagle og Anders Johan Stavseng. Vis mer

«Omfattende intervju»

Det er ingen hemmelighet at det siste året, helt siden hertugparet av Sussex valgte å trekke seg tilbake, tilsynelatende har vært utfordrende. Både Meghan og Harry har vært tause, men denne uka skal vi imidlertid få noen svar.

I midten av februar begynte ryktene om at hertugparet skal snakke ut i et intervju med selveste Oprah Winfrey å florere, og kort tid senere kunne CBS bekrefte at intervjuet skal sendes allerede 7. mars.

«Winfrey vil snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et omfattende intervju om alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan hun håndterer livet under intenst offentlig press», het det i en uttalelse fra tv-nettverket.

Meghan og programlederen vil senere få selskap av prins Harry, hvor paret vil åpne seg om beslutningen om å forlate Storbritannia til fordel for USA, og deres håp og drømmer for familien, som snart får et nytt tilskudd.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Nesten ikke til å overleve

Dette blir altså parets første intervju etter at de i fjor bestemte seg for å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter, og allerede har det kommet noen drypp fra hva vi kan vente oss.

I klippet fra det nye intervjuet forteller prinsen at han var bekymret for at historien ville gjenta seg fra den tragiske ulykka til mora, prinsesse Diana. CBS offentliggjorde søndag to korte klipp fra Winfreys intervju med ekteparet.

- Min største bekymring var at historien skulle gjenta seg, sier Harry i klippet i en referanse til mora, prinsesse Diana.

Hun var 36 år gammel da hun omkom i en bilulykke i Paris i 1997 mens hun ble forfulgt av paparazzier.

HERTUGINNE-LOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager den tilfeldige, men likevel perfekte, hårknuten til Meghan Markle - helt selv hjemme på badet. Vis mer

- Jeg er virkelig lettet og lykkelig over å sitte her og snakke med deg med kona mi ved min side. For jeg kan ikke forestille meg hva det må ha vært for henne (Diana journ.anm.) å gå gjennom denne prosessen alene for mange år siden. Det har vært utrolig tøft for oss begge, men i det minste har vi hatt hverandre, sier Harry.

I klippet forteller Winfrey at det ikke var noen temaer som var forbudt å snakke om.

- Dere har sagt noen ganske sjokkerende ting her, sier Oprah i klippet og legger til:

- Nesten ikke til å overleve.

LES OGSÅ: Hemmelig navneendring avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer