- Hun er så godt som forlovet

«Pippa» ville bare ikke stjele oppmerksomheten fra William og søsteren.

«HER ROYAL HOTNESS»: Pippa Middleton som bærer Kates slep, har fått mye omtale etter bryllupet i London. Foto: All Over Press
«HER ROYAL HOTNESS»: Pippa Middleton som bærer Kates slep, har fått mye omtale etter bryllupet i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hertuginne Kate Middletons søster Philippa Charlotte «Pippa» Middleton ble superkjendis etter at hun bergtok de fleste som forlover i det kongelige bryllupet i England fredag. 

Kjolemessig overlot hun lite til fantasien, men nå viser det seg at hun har holdt noe helt annet ganske så skjult.

Ifølge Daily Mail er Pippa, som ble kåret til den mest ettertraktede ungkarskvinne av Tatler Magazine i 2008, så godt som forlovet med mannen i hennes liv, Alex Loudon (30).

Paret skal derimot ha vært tause om fremtiden for de to i frykt for å trekke oppmerksomheten vekk fra brudeparet William og Kate.

Hvis ryktene om en offisiell offentliggjøring av en forlovelse senere i år er sanne, finnes liten tvil om at skuffelsen vil bre seg blant Kates søsters mannlige fanskare. Mange hadde nok i det lengste håpet å stjele skjønnhetens hjerte.
 
- Det kan hende at de er det neste paret som kommer med en kunngjøring når bryllupsfeberen har lagt seg, forteller en nær venn av Philippa Charlotte «Pippa» Middleton og Alex Loudon.

Alex Loudon er børsmegler og møtte «Pippa» for om lag ett år siden. Loudon har venn med prins Wlliam siden studietiden ved eliteskolen Eton, skriver daily Mail. «Pippa» jobber i firmaet Table Talk som planlegger og arrangerer eksklusive fester.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlot bryllupsfesten i hver sin bil