Kim Kardashian Meghan Markle:

- Hun er overbevist om at de kommer til å bli bestevenner

Kim Kardashian har lagt en plan for hvordan hun skal vinne hertuginne Meghan og prins Harrys hjerter.

SLU PLAN: Kim Kardashian har lagt en plan for hvordan hun skal overbevise hertuginne Meghan om at de bør bli bestevenner. Foto: NTB Scanpix
SLU PLAN: Kim Kardashian har lagt en plan for hvordan hun skal overbevise hertuginne Meghan om at de bør bli bestevenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da den britiske hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) i oktober kunngjorde at de venter sitt aller første barn, var det mange som jublet.

Blant dem den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian (38).

At Kim er en stor fan av den britiske kongefamilien, er ingen hemmelighet. Flere ganger har realitystjernen uttrykt sin fascinasjon av de kongelige. Da hun giftet seg med ektemannen Kanye West (41) i 2014, studerte hun blant annet kongelige bryllup for å bryllupet sitt mest mulig likt.

Ifølge kilder til Radar Online har Kim nå tatt et mer dristig steg, og lagt en slu plan for å komme nærmere de kongelige.

Lagt en plan

Til den kongelige babyen som er ventet på nyåret, skal Kim ha store planer om å gå til innkjøp av en ekstraordinær diamantbabyring.

Hun skal nemlig ha et ønske om å vinne hertugparets hjerter.

- Den kongelige babyen er det perfekte tidspunktet til å minne hertugparet på at hun og Kanye er oppriktige, omtenksomme mennesker. Hun er ute etter å skille seg ut fra de andre kjendisene med noe som virkelig imponerer, sier kilden til nettstedet.

VIL SKILLE SEG UT: Kim Kardashian vil finne den perfekte gaven til den kommende babyen til hertuginne Meghan og prins Harry for å vise at hun og ektemannen er omtenksomme mennesker. Foto: NTB Scanpix
VIL SKILLE SEG UT: Kim Kardashian vil finne den perfekte gaven til den kommende babyen til hertuginne Meghan og prins Harry for å vise at hun og ektemannen er omtenksomme mennesker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilden har Kim sett på alt fra diamantsmykker til barnerom dekorasjoner i krystall.

- Kim er overbevist om at hun og Meghan kommer til å bli bestevenner en dag, sier kilden.

- Det er et langsiktig prosjekt, og hun gjør alt for å imponere hertuginnen når muligheten byr seg, legger kilden til.

Om planen til Kim vil lykkes gjenstår å se. Foreløpig har realitystjernen ikke kommentert påstandene.

Vil føde hjemme

Når hertuginne Meghan skal føde, er foreløpig ikke kjent. Likevel er det ventet at barnet vil komme i april neste år.

Den gledelige babynyheten kunngjorde Kensington Palace som nevnt i oktober, og siden den gang har det dukket opp en rekke bilder av hertuginnen med den voksende magen.

SYNLIG MAGE: I det siste har graviditeten til hertuginne Meghan blitt mer og mer synlig. Her er hun avbildet under et besøk i Twickenham i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
SYNLIG MAGE: I det siste har graviditeten til hertuginne Meghan blitt mer og mer synlig. Her er hun avbildet under et besøk i Twickenham i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er også blitt spekulert i om hertugparet venter tvillinger.

Det er fortsatt usikkert hvor hertuginnen ønsker å føde barnet sitt, men ifølge Vanity Fair, gjengitt av danske Se og Hør, skal hertuginne Meghan angivelig ha et ønske om å føde hjemme.

Vil gå sin egen vei

Hertuginne Kate (36) har på sin side født alle sine tre barn i Lindo Wing på St. Mary's Hospital i London. Både prins Harrys mor, avdøde prinsesse Diana og hertuginne Kate har posert gladelig etter fødselen med sine nyfødte barn utenfor inngangen til sykehuset, men dette skal altså ikke Meghan være interessert i.

Saken fortsetter nedenfor.

Magasinet skriver at Meghan i stede overveier å føde i hertugparets nye hjem i Frogmore Cottage i Windsor, hvor hun og prins Harry flyttet inn tidligere i år.

Det er ikke blitt tatt en endelig beslutning, og det finnes fortsatt en mulighet for at Meghan velger å føde på et sykehus i Windsor som ligger i nærheten av hjemmet til hertugparet.

LES OGSÅ: En ting ved dette bildet får britene til å se rødt