Prinsesse Beatrice:

- Hun er ødelagt og utrøstelig

Stormen rundt faren, prins Andrew, skal ha gått hardt inn på prinsesse Beatrice.

STOR PÅKJENNING: Prins Andrew (t.h.) har vært i hardt vær etter det mye omtalte BBC-intervjuet for litt over en uke siden. Nå skal eldstedatteren Beatrice (foran t.v.) være ødelagt og oppløst i tårer etter hendelsen. Foto: Tim Rooke/ Rex/ NTB Scanpix
STOR PÅKJENNING: Prins Andrew (t.h.) har vært i hardt vær etter det mye omtalte BBC-intervjuet for litt over en uke siden. Nå skal eldstedatteren Beatrice (foran t.v.) være ødelagt og oppløst i tårer etter hendelsen. Foto: Tim Rooke/ Rex/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt dronning Elizabeth (93) av Englands nest yngste sønn prins Andrew (59) den siste tiden. Etter at han stilte opp i et intervju med den britiske nyhetskanalen BBC forrige helg og benektet anklager om seksuelle overgrep, har det haglet med kritikk mot den kjente prinsen.

Virginia Giuffre har forklart at hun ble tvunget til å ha samleie med prinsen tre ganger mellom 1999 og 2002. Hun har også rettet anklager mot Jeffrey Epstein som døde i august i år - mens han sto tiltalt for menneskehandel og seksuelle overgrep. Han skal ha vært en god kamerat av prinsen.

Samtidig har det stadig kommet frem nye detaljer i saken - som har fått store konsekvenser for prins Andrew, som har døtrene prinsesse Beatrice (31) og prinsesse Eugenie (29) med ekskona Sarah Ferguson (60).

Nå skriver The Washington Post at prinsens eldste datter, prinsesse Beatrice, skal være ødelagt og trøstesløs etter utfallet av intervjuet forrige helg.

Årsaken skal være at prinsessen selv skal ha vært en pådriver for at faren skulle gjennomføre det svært omtalte intervjuet.

Oppfordret til intervjuet

Ifølge avisen skal prinsessen ha oppfordret faren til å gjennomføre skandaleintervjuet som ble starten på en omfattende mediestorm - et intervju som også dronning Elizabeth hadde gitt sin godkjennelse til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer