Hertuginne Meghan:

Hun er Meghans «hemmelige våpen»

Meghan får stylisthjelp over telefon fra Canada.

HEMMELIG
STYLIST: Daily
Mail har avslørt at det
er venninnen Jessica
Mulroney som står
bak Meghans stil. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG STYLIST: Daily Mail har avslørt at det er venninnen Jessica Mulroney som står bak Meghans stil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (37) har høstet mye ros for sin særegne, men treffsikre stil.

Nå har Daily Mail avslørt at det er bestevenninnen Jessica Mulroney (38) i Canada som står bak Meghans garderobe - og at Meghan får tips over telefonen!

Etter at Meghan forlovet seg med prins Harry har motekritikere og bransjefolk vært fulle av beundring over hertuginnens stil.

Den vakre kvinnen er blitt fotografenes yndling, og hun har gjennom en rekke representasjonsoppdrag vist at hun skiller seg fra resten av kongefamilien i klesstilen.

DYRT I DIOR: Meghan
feiret det britiske flyvåpenet
RAF i kjole fra Christian Dior. Foto: NTB Scanpix
DYRT I DIOR: Meghan feiret det britiske flyvåpenet RAF i kjole fra Christian Dior. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RALPH
LAUREN: Den
blåstripete Ralph
Lauren-skjorten
Meghan bar under
Wimbledon ble

raskt utsolgt i England. Se så kul hun

er med høyt liv. Foto: NTB scanpix
RALPH LAUREN: Den blåstripete Ralph Lauren-skjorten Meghan bar under Wimbledon ble raskt utsolgt i England. Se så kul hun er med høyt liv. Foto: NTB scanpix Vis mer

Viser hud

Meghan elsker å vise hud, og har en enkel og sofistikert stil. I motsetning til sin noe tilkneppede svigerinne Kate tør Meghan å utfordre kongefamiliens stramme klesetikette.

Allerede da de offisielle forlovelsesbildene ble sluppet fikk man en liten pekepinn på at Meghan ikke tar lett på klesvalget. Kjolen - fra Ralph & Russo hadde en prislapp på over 500 000 kroner!

RALPH &
RUSSO: Kjolen
fra forlovelsesbildene
fikk mye
skryt. Den kostet
i overkant av 500 000
krone. Foto: AFP / ALEXI LUBOMIRSKI/ NTB scanpix
RALPH & RUSSO: Kjolen fra forlovelsesbildene fikk mye skryt. Den kostet i overkant av 500 000 krone. Foto: AFP / ALEXI LUBOMIRSKI/ NTB scanpix Vis mer

Oppstandelse

Selv om hertuginnen en sjelden gang har vist seg i «billigklær» fra kjedene, er de aller fleste antrekkene til Meghan fra anerkjente motehus over hele verden.

Det vakte også litt oppstandelse da Meghan viste seg med bare skuldre i en pudderrosa Carolina Herrera-kreasjon på slottsbalkongen under et offisielt arrangement.

KONGELIG: Meghan

kom i dronning Elizabeths bursdag med hatt fra Philip Tracey. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG: Meghan kom i dronning Elizabeths bursdag med hatt fra Philip Tracey. Foto: NTB Scanpix Vis mer
HATTEFIN: Meghan
feiret svigerfar prins
Charles' 70-årsdag med
tallerkenformet hatt og
kjole fra Goat. Foto: NTB Scanpix
HATTEFIN: Meghan feiret svigerfar prins Charles' 70-årsdag med tallerkenformet hatt og kjole fra Goat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghans hemmelige stylist er den canadiske venninnen Jessica Mulroney. Hun var også på plass i det overdådige prinsebryllupet den 19. mai, hvor sønnene John og Brian var brudesvenner, mens datteren Ivy var brudepike.

Saken fortsetter nedenfor.

Reiser til London

Jessica gir moteråd over telefon, og skal også i all hemmelighet ha vært på besøk i London og hjulpet Meghan med å kjøpe antrekk.

Til tross for rosen får også Jessica kritikk, for å kle opp Meghan i sine venninners klær, men Meghan lar seg ikke stoppe.

STILSIKKER: Under
det offisielle besøket
til Irland var
Meghan kledd i
Givenchy (til venstre), samme
motehus
som laget
brudekjolen hennes. På samme tur høstet hun også mye skryt for sin grå Roland
Mouret-kjole med asymetrisk
drapert skjørt (i midten), og for skulderputene på sin sorte dress (til høyre). Foto: NTB Scanpix
STILSIKKER: Under det offisielle besøket til Irland var Meghan kledd i Givenchy (til venstre), samme motehus som laget brudekjolen hennes. På samme tur høstet hun også mye skryt for sin grå Roland Mouret-kjole med asymetrisk drapert skjørt (i midten), og for skulderputene på sin sorte dress (til høyre). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun går i klær hun er komfortabel med, enten det er kjente designere eller venninner av stylisten! Meghan skal ha blitt kjent med Jessica mens hun spilte i «Suits». Jessica skal også hatt en finger med i spillet som bryllupsplanlegger.

LES MER: Ukens Se og Hør Extra, i salg nå.
LES MER: Ukens Se og Hør Extra, i salg nå. Vis mer

Befriende stil

Kjendisdesigner Kjell Nordstrøm - alias Baron von Bulldog - er glad for Meghans inntreden i kongefamilien.

- Det er befriende å se at det i hvert fall er én av de kongelige i England som bruker stylist. De fleste som gifter seg inn i kongehuset, ser jo ut som de får dronningens sydamer med på kjøpet, sier han til Se og Hør.

Nordstrøm har kledd opp både Ari Behn og prinsesse Märtha Louise, og han har også lansert egen kolleksjon sammen med Ari Behn. Hans haute couture-smoking ble senest brukt i Carl Gustafs 70-årsfeiring.

- Meghan har veldig dyr smak, det går i Dior og Givenchy, men hvem kan vel klandre henne for det? Tror neppe det britiske kongehuset går under på grunn av noen haute couture-kjoler.

BARONEN: Kjell Nordstrøm
alias Baron von Bulldog skryter av
Meghans stil og kreasjoner. Her
med Ari Behn i 2004. Foto: Werner Juvik
BARONEN: Kjell Nordstrøm alias Baron von Bulldog skryter av Meghans stil og kreasjoner. Her med Ari Behn i 2004. Foto: Werner Juvik Vis mer

Gir toppkarakter

Nordstrøm mener Meghan tar opp arven etter andre kongelige moteikoner.

- Det faktum at Meghan bruker stylist til å hjelpe henne med å velge klær, viser kun at hun tar sin rolle seriøst. Det er helt i tradisjon med kongelige moteikoner som prinsesse Diana og fyrstinne Grace av Monaco, som begge var sterkt knyttet til forskjellige designere og motehus, sier han, og tilføyer:

- Som designer og stylist gir jeg Meghan full score. Jeg håper hun er til inspirasjon for andre, både med og uten blått blod og fet apanasje, avslutter Nordtrøm.

LES OGSÅ: - Brad er rasende på Angelina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer