Prinsesse Beatrice:

- Hun er hodestups forelsket

Prinsessen skal angivelig ønske å forlove seg med kjæresten gjennom ti måneder.

FORELSKET: Prinsesse Beatrice og kjæresten Edoardo skal angivelig være klare til å ta forholdet til det neste steget. Her avbildet i mai. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Prinsesse Beatrice og kjæresten Edoardo skal angivelig være klare til å ta forholdet til det neste steget. Her avbildet i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober i fjor gikk prinsesse Eugenie (29) til alters og giftet seg med kjæresten gjennom syv år, Jack Brooksbank (33). Eugenie valgte søsteren, prinsesse Beatrice (30), som forlover, og nå kan det se ut til at rollene kan snu - veldig snart.

Kort tid etter det storslåtte bryllupet ble det nemlig kjent at Beatrice hadde funnet lykken med den styrtrike eiendomsutvikleren Edoardo Mapelli Mozzi (34). Duoen skulle da ha vært et par i om lag to måneder, og ting ser ut til å gå i rekordfart for de to turtelduene.

I november uttalte en kilde nær 30-åringen at duoen umiddelbart hadde god kjemi da de møttes, og at de allerede har snakket om bryllup.

KJÆRESTER: Skal vi tro kilder, er det mye som tyder på at paret vil forlove seg i nær fremtid. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Skal vi tro kilder, er det mye som tyder på at paret vil forlove seg i nær fremtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting går fort mellom dem, så det ville ikke overrasket noen om de forlover seg innen kort tid, sa kilden til avisen The Sun den gang.

Stormforelsket

Til tross for at en forlovelse ikke har skjedd enda, er det liten tvil om at prinsessen er begeistret over sin nye kjæreste. I mars gjorde paret sin debut sammen på den røde løperen, og ting ser ut til å gå bra for dem.

BRYLLUPSGJESTER: Kjæresteparet var gjester da Lady Gabriella Windsor giftet seg i mai, og ankom kapellet i Windsor med Beatrices mor. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: Kjæresteparet var gjester da Lady Gabriella Windsor giftet seg i mai, og ankom kapellet i Windsor med Beatrices mor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai var de begge gjester da Lady Gabriella Windsor og Thomas Kingston giftet seg i Windsor, der duoen ankom kapellet med Beatrices mor, Sarah Ferguson (59). Med andre ord har Edoardo blitt introdusert for flere medlemmer av kongefamilien, og kjærligheten blomstrer om dagen.

- Hun er hodestups forelsket, sier en innsidekilde til People.

Ønsker frieri

Når man ser tilbake på historikken i Beatrices kjærlighetsliv, kan det virke som at giftermål er noe hun virkelig ønsker. For om lag tre år siden ble det slutt mellom henne og Dave Clark (35) - etter hele ti år.

Da det ble slutt mellom de to i 2016, ble det hevdet at forholdet ble avsluttet fordi han aldri gikk ned på kne og fridde til henne.

EKSKJÆRESTER: Beatrice var sammen med Dave Clark i ti år, før duoen gikk hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Beatrice var sammen med Dave Clark i ti år, før duoen gikk hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun ville enten at de skulle gifte seg, eller gå hver til sitt. Men han fridde ikke, og ultimatumet virket dermed mot sin hensikt, skal en kilde ha sagt til The Sun den gang.

Blir bonusmamma

Hvis Beatrice og Edoardo i fremtiden velger å bli mann og kone, trer den britiske prinsessen også inn i rollen som stemor for hans barn.

Eiendomsinvestoren har nemlig vært gift en gang tidligere, og sammen med ekskona har han en to år gammel sønn, ifølge Express.

I og med at flere hevder at et frieri ligger i kortene, kan det dermed se ut til at nettopp dette vil skje. Det er ikke kjent om prinsessen har møtt kjærestens sønn, men hun er godt vant med barn. De siste årene har den britiske kongefamilien stadig vokst, og senest i mai i år ble prins Harry (34), som er Beatrices fetter, far for første gang, da han og hertuginne Meghan (37) fikk lille Archie sammen.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Også prins Harrys storebror, prins William (37), har stiftet familie. Han og kona, hertuginne Kate (37), har fått de tre barna George (5), Charlotte (4) og Louis (1) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg brøt helt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer