<strong>GRAVID:</strong> Det spekuleres i om kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn. Foto: Stella Pictures
GRAVID: Det spekuleres i om kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er gravid

Svenske aviser er fulle av spekulasjoner etter Nobel-middagen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Når Victorias kjole på Nobel-festen viste seg å ha en drapering over magen begynte diskusjonen på nettet og i mediene. Og mange kjenner seg sikre i sin sak.

- Victoria er gravid. Man blir generelt rundere når man blir gravid, og det skjer ganske tidlig i svangerskapet. Hun har fått mykere linjer, man ser det fremfor alt ved hakelinjen, sier den kjente TV-legen Åsa Vilbäck til Expressen.

På en direktesending under middagen, kunne alle se hvordan hun takket nei til påfylling av vin, og at det glasset hun allerede hadde så urørt ut.

Også på internett flommer det over av bloggere, kommentarer, og Twitrere som alle spekulerer i om prinsessen har gravid.

Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, som gjorde seg samme tanker som tv-legen da han så Victoria fredag, fortalte for en uke siden at det er stor sannsynlighet for at kronprinsessen får barn neste år.
- Sannsynligheten er nok ganske stor for både graviditet og fødsel i 2011. De aller fleste kongelige par får faktisk sitt første barn året etter bryllupet. For alt vi vet, kan jo en kongelig baby allerede være på vei. Det ville være en kjærkommen nyhet i Sverige, sa Totland til Seher.no.


En annen svensk TV-lege, Stefan Branth, er imidlertid ikke overbevist.

- Prinsessen ser strålende lykkelig ut, men jeg ser ingen øvrige tegn som skulle kunne tyde på at hun er gravid, sier Branth.

På lørdag ble det til og med satt i gang et odds-spill på en eventuell graviditet. Unibet gir 1,14 ganger pengene om Victoria blir gravid i 2011. Mens Ladbroker gir 1,40 ganger pengene om Victoria og Daniel får barn neste år. 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har siden forlovelses vært klare på at de drømmer om å stifte familie.

- Vi er utrolige barnekjære begge to, og det er klart at det er en største drøm å få stilfte en familie, sa Victoria i våres. 

Det svenske hoffet har ikke kommentert ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dronning Silvia bryter tausheten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer