POPULÆR: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria er tatt av pappa Chris O'Neill.
POPULÆR: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria er tatt av pappa Chris O'Neill.Vis mer

- Hun er en liten engel

Prinsesse Madeleine svever av mammalykke.

SEOGHØR.NO: 20. februar fødte prinsesse Madeleine lille Leonore I New York. Siden har mor, barn og pappa Chris O'Neill kost seg hjemme i leiligheten på Manhattan – og på trilleturer i nabolaget.

Nå skriver Madeleine om mammalykken på sin Facebook-side.

- Vi er så lykkelige over å ha fått Leonore. Hun er en liten engel, og som hennes navn tilsier sørger hun for at solen skinner selv på de mørkeste dager. Hun føler seg veldig elsket, forteller Madeleine.

I statusoppdateringen har hun også delt et bilde av Leonore som holder rundt fingeren til mamma.

Saken fortsetter under bildet.

MORSKJÆRLIGHET: - Hun er en liten engel, sier Madeleine om lille Leonore.
MORSKJÆRLIGHET: - Hun er en liten engel, sier Madeleine om lille Leonore. Vis mer

Den nærmeste tiden kommer Madde og Chris til å bli værende i New York – og det kommer til å drøye før den lille prinsessen besøker Sverige.

- Det kommer tidligst til å skje i slutten av april i forbindelse med kongens bursdagsfeiring. Dersom de ikke kommer til Sverige da blir den neste anledningen dåpen til Leonore, som mest sannsynlig finner sted i slutten av mai eller begynnelsen av juni, forteller Expressens hoffekspert Johan T. Lindwall til Seoghør.no.

Interessen rundt den kongelige fødselen har vært enorm og gratulasjoner har strømmet på til de nybakte foreldrene. Tidligere har Madeleine og Chris O'Neill takket for all responsen på det svenske kongehusets hjemmesider.

- Vi er veldig glade for alle gratulasjonene i anledning Prinsesse Leonores fødsel og vil sende et stort og varmt takk for oppmerksomheten. Til alle som vil sende gaver i anledning prinsessens fødsel er vi takknemlige om dere har World Childhood Foundation eller Min Stora Dag i tankene. På den måten får mange glede av deres generøsitet. Deres omtanke betyr mye for oss, fortalte prinsessen.

Saken fortsetter under bildet.

HER ER HUN: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria (i midten) er tatt av pappa Chris O'Neill (til høyre 3 år gammel). Til venstre bilde av prinsesse Madeleine som barn.
HER ER HUN: Det første bildet vi fikk se av prinsesse Leonore Lilian Maria (i midten) er tatt av pappa Chris O'Neill (til høyre 3 år gammel). Til venstre bilde av prinsesse Madeleine som barn. Vis mer

Den lille prinsessen har allerede tatt Sverige med storm. Men hvem hun ligner hun mest på?

– Hun ligner på sin mamma. Hun har ganske mye hår. Hennes øyne er mørkebrune. Håret er også mørkebrunt, sa en stolt Chris O’Neill etter fødselen.

Da jenta var fem dager gammel, publiserte det svenske kongehuset det første bildet av henne - og det svenske folket var fra seg av begeistring over hvor søt den lille jenta er.

– Chris sa til meg at hun er vakker som sin mamma. Men jeg synes hun er utrolig lik sin pappa, både munnen og nesen har hun fra Chris, sier avisa Expressens hoffekspert Johan T. Lindwall til Se og Hør.