KJENDISKRETS: Her er Mette-Marit på Madonna-konsert i London. Ved siden av seg har hun Gwyneth Paltrow og Kate Hudson. Foto: AP
KJENDISKRETS: Her er Mette-Marit på Madonna-konsert i London. Ved siden av seg har hun Gwyneth Paltrow og Kate Hudson. Foto: APVis mer

- Hun er en glamourprinsesse

Dette skriver svenskene om Mette-Marit.

SEHER.NO: - Verdens nye jetsetprinsesse. Når vår Victoria foretrekker skogsturer, velger Mette-Marit glamourliv med Hollywood-kjendiser.

Det skriver svenske Expressen, i anledning Kronprinsesse Mette-Marits besøk i Göteborg. Der er hun på besøk for å feire at den norske sjømannskirken er 50 år.

- Madonna, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow og Kate Hudson er blant prinsessens beste venninner. Det er også vår Victoria, men deres liv som prinsesser skiller seg fra hverandre, skriver den svenske avisen.

- Når Victoria jobber med sine studier i sin "Dronningskole", lever den norske Kronprinsessen et glamourliv i London.

Nylig var Mette-Marit, Paltrow og Hudson tilstede under Madonnas konsert i London. Etter konserten var de backstage for å hilse på popsangerinnen.

Da Uma Thurman var i Norge under Nobel-utdelingen, ble hun invitert hjem til Kronprinsparet på privat middag.

Men selv om svenskenes Prinsesse Victoria og Mette-Marit er nære venner, er ikke livet til Mette-Marit fristende for Victoria.

- Kjendislivet lokker overhode ikke Victoria, sier Sten Hedman, redaktør i svenske Se og Hør til Expressen.

LES OGSÅ: På Madonna-konsert med Kate og Gwyneth

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.