FANTASTISK MOR: Ifølge kronprinsessens egen mamma er kronprinsesse Mette-Marit en fantastisk mor for barna Marius, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus. Foto: NTB scanpix
FANTASTISK MOR: Ifølge kronprinsessens egen mamma er kronprinsesse Mette-Marit en fantastisk mor for barna Marius, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hun er en fantastisk mor

Kronprinsessen hylles av sin egen mor i forkant av 40-årsdagen.

SEOGHØR.NO:   Kronprinsesse Mette-Marit (39) fyller til mandag 40 år. I den forbindelse har kronprinsesens mor valgt å la seg intervjue i magasinet Elle. Der forteller Marit Tjessem (75) hvor stolt hun er over sin høyt profilerte datter.

- Jeg er både glad og stolt over det Mette-Marit har fått til. Jeg er rett og slett imponert over det hun gjør i arbeidet sitt, både i Norge og internasjonalt, sier Tjessem i intervjuet.

Sammen med Kronprins Haakon har Mette-Marit barna Ingrid Alexandra og Sverre Magnus. Fra et tidligere forhold har hun sønnen Marius Borg Høiby. Ifølge sin egen mamma er kronprinsessen en fantastisk mor.

-Mette-Marit er et familiemenneske og elsker å samle familie, store som små. Og så er hun en veldig god, omtenksom og omsorgsfull mor. Når det oppstår en konflik tar hun tak i den og gir seg ikke før den er løst, sier Tjessem til Elle.
 
LES OGSÅ:  Full strid om gravkammeret