«ÅRETS YRKESKVINNE»: Kronprinsesse Victoria ble kåret til «Årets Yrkeskvinne» i Sverige, for sitt arbeid som representant for landet. Foto: SCANPIX
«ÅRETS YRKESKVINNE»: Kronprinsesse Victoria ble kåret til «Årets Yrkeskvinne» i Sverige, for sitt arbeid som representant for landet. Foto: SCANPIX Vis mer

Hun er «Årets Yrkeskvinne»

- Kronprinsesse Victoria er et godt forbilde for alle yrkesaktive unge kvinner.

SEHER.NO:  Mens prinsesse Madeleine (27) befinner seg i sin livs største krise etter bruddet med Jonas Bergström, går livet på skinner for storesøsteren kronprinsesse Victoria (32).

Kronprinsesse Victoria er for tiden i full gang med å planlegge sitt bryllup med Daniel Westling, representere kongehuset i Sverige, og på toppen av alt støtte sin lillesøster Madeleine gjennom det vanskelige bruddet, skriver Svenskdam.

Nå får hun en real oppmuntring for jobben hun gjør som representant for Sverige - hun har nemlig blitt kåret til «Årets Yrkeskvinne».

- Vi vil gjerne løfte frem hennes yrkesutøvende del, og ikke alt det andre, sier organisasjonens talskvinne Solveig Staffas til Kristiansandsbladet.

Motivasjonen for prisen lyder:

«For den ambisjon, energi og målbevissthet som kronprinsessen utviser i sine oppdrag som representant for Sverige. Kronprinsessen utfører sitt arbeid med glede, engasjement og entusiasme. Victoria er et godt forbilde for alle yrkesaktive unge kvinner.»

Prisen «Årets Yrkeskvinne» har blitt delt ut siden 1981, og er organisert av likestillingsorganisasjonen «BPW SWEDEN».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik blir Victorias bryllup