Dronning Elizabeth:

- Hun drikker seks enheter med alkohol hver dag

Dronning Elizabeth er muligens 91 år, men er ikke redd for å slå ut håret.

NYTER LIVET: Dronning Elizabeth, her i Australia i 2002, er ikke kjent for å takke nei til et glass vin eller champagne. Foto: NTB Scanpix
NYTER LIVET: Dronning Elizabeth, her i Australia i 2002, er ikke kjent for å takke nei til et glass vin eller champagne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Dronning Elizabeth av Storbritannia (91) er muligens en av de sprekeste monarkene verden har sett.

Det er ingen tvil om at hun har kontrollen i Buckingham Palace, og fra tidligere er det blant annet kjent at dronningen forbyr at det blir brukt hvitløk i maten, samt at hun nekter å reise uten et stykke av favorittkaken, ifølge People.

Nå melder Business Insider at dronning Elizabeth også nyter opptil seks glass med alkoholholdige drinker i løpet av en dag.

Drikker champagne før sengetid

Nettstedet skriver at 91-åringen inntar dagens første drink allerede før lunsj. Da gjerne gin med Dubonnet, et par skiver sitron og masse is, ifølge Darren McGrady, en tidligere kokk ved slottet.

Til The Telegraph har Darren tidligere fortalt at dronning Elizabeth som oftest spiser grønnsaker og fisk til lunsj, gjerne med et glass vin og en bit sjokolade.

Etter lunsj foretrekker hun en gin martini.

Hvis dronningen spiser middag alene, styrer hun unna stivelse i maten. Dette for å begrense karbohydratene, ifølge Business Insider. Ett til to glass vin tillater hun seg likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.