Hun blir babyens barnepike

Kate og William gjør som Haakon og Mette-Marit…

NÆRT FORHOLD: Kate og hennes mor Carole har et meget nært forhold. Snart blir mamma Middleton barnepike for Kate og Williams førstefødte. Foto: Stella Pictures
NÆRT FORHOLD: Kate og hennes mor Carole har et meget nært forhold. Snart blir mamma Middleton barnepike for Kate og Williams førstefødte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De kongelige har ubegrenset tilgang til profesjonelle barnepiker, men hertuginne Kate vil heller at Kates mamma Carole Middleton hjelper til når barnet kommer i juli.

Hertugparet er i ferd med å flytte inn i en nyoppusset leilighet på Kensington Palace. Dit flytter også mamma Carole.

– Hun er fantastisk med barn, og har et svært nært forhold til Kate, forteller familievennen George Brown til Woman Magazine om den tidligere flyvertinnen.

Carole var den første som fikk vite om graviditeten, og har stått ved datterens side dag og natt siden hun ble innlagt på sykehus på grunn av ekstrem svangerskapskvalme i desember i fjor.

Kan takke Diana.
Carole kan nesten ikke vente med å kose med Kate og Williams baby, som blir hennes første barnebarn, skriver Rob Jobston i boka «Kate & William: The Love Story».

Barnet kommer til å vokse opp i kongelig luksus, men mormor vil få den kommende monarken ned på jorda.

– Carole kommer til å ha mye å si på barnets oppdragelse, og hun vil skape en slags normalitet som ikke eksisterer i kongelige kretser, skriver Jobston.

Kate kan takke sin avdøde svigermor Diana som snudde opp ned på hvordan kongelige barn ble oppdratt, mener forfatteren:

– Hun var den første som forsøkte å gi ungene en så normal hverdag som mulig. Hun sendte William og Harry (28) på privatskole med andre barn, og jeg regner med at Kate kommer til å gjøre det samme.

Mormor på Skaugum.
Kronprinsesse Mette-Marits (39) mamma Marit Tjessem (75), har også vært til de grader til stede i barnebarnas oppvekst. Hun bor i lengre perioder på Skaugum i Asker, og passer ofte
barna når Haakon (39) og Mette- Marit er ute og reiser.

Marit var også med i følget under Kronprinsparets fylkestur til Møre og Romsdal i mai. Og da lærerne streiket ved Jansløkka skole, passet Marit Tjessem barna på Kongeskipet.

I et intervju med Hjemmet skryter Mette-Marit av både Marit og dronning Sonja.

– De fungerer ikke bare som gode forbilder for meg, men også for Ingrid Alexandra, som skal ta over en dag. Jeg synes det er en stor trygghet i at hun har dem begge til stede i livet sitt nå, sier kronprinsessen i intervjuet.

LES OGSÅ: De gir barnet navn etter en frukt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer