Hertuginne Meghan og prinsesse Kate:

- Hun ble veldig opprørt

Stemningen skal ha vært alt annet en god mellom Meghan og Kate etter at det ble fyrt løs en kommentar. Det hevder prins Harry i sin nye bok.

DISKUSJON: Like før bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry skal det ha oppstått en diskusjon mellom førstnevnte og prinsesse Kate. Foto: James Gourley / BPI / REX / Shutterstock Editorial / NTB
DISKUSJON: Like før bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry skal det ha oppstått en diskusjon mellom førstnevnte og prinsesse Kate. Foto: James Gourley / BPI / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste døgnet har mildt sagt vært fylt med mye dramatikk i forbindelse med prins Harrys (38) nye bok «Spare», som gis ut tirsdag neste uke.

Prinsen er ikke typen som går stille i dørene, og i den mye omtalte boken kommer han med sterke beskyldninger mot blant andre broren prins William (40) og faren kong Charles (74).

Boka ble ved en glipp sluppet i Spania i går, og svært mye av innholdet har lekket. Og Harry sparer ikke på kruttet. Kanskje spesielt etter det kom ut at Harry anklaget broren for å ha gått til fysisk angrep på ham.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle er produsenter for den nye Nelson Mandela-inspirerte dokumentarserien «Live to Lead». Video: Netflix Vis mer

- Veldig opprørt

Det stopper imidlertid ikke der. Nå hevder også Harry at kona, hertuginne Meghan (41), ble irettesatt etter at hun kom med en kommentar om prinsesse Kate (40), skriver blant andre People og Page Six.

I boken hevder prinsen at Meghan skal ha fortalt Kate, som på den tiden nylig hadde født sitt tredje barn, «måtte være i ammetåken på grunn av hormoner». Dette skal ha skjedd bare uker før bryllupet til hertugparet.

BRÅK: Det har ikke alltid vært like god stemning mellom prinsesse Kate og hertuginne Meghan. Foto: REX/Shutterstock/NTB
BRÅK: Det har ikke alltid vært like god stemning mellom prinsesse Kate og hertuginne Meghan. Foto: REX/Shutterstock/NTB Vis mer

- Det var en diskusjon om tidspunktet for bryllupsprøven og blomsterpikekjolene, og Kate var veldig opprørt, påstår Harry.

Som følge av hertuginnens kommentar, skal hun angivelig ha fått streng beskjed om at de to ikke var nære nok til at hun kunne slenge ut en slik kommentar. Meghan skal deretter ha blitt fornærmet.

FALSKT: Flere har reagert på bildebruken i traileren til Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan. Video: Netflix/Dagbladet. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

- Det er ikke rettferdig

Dette er ikke første gang det skal ha vært anspent stemning mellom Meghan og Kate.

I mars 2021 da Oprah Winfrey (68) satt seg ned med prins Harry og hertuginne Meghan, tok hun blant annet opp ryktene om at sistnevnte hadde fått Kate til å gråte over blomsterpikekjolene til bryllupet.

Selv hevdet Meghan at det skjedde det motsatte.

Hun avslørte ingen ytterligere detaljer om situasjonen, men bekreftet at det var på grunn av kjolene, og at det fikk henne til å gråte. Videre la hun ikke skjul på at det virkelig såret følelsene hennes.

- Det var ingen konfrontasjon. Jeg synes ikke det er rettferdig overfor henne å skulle gå inn på detaljene, fordi hun ba meg om unnskyldning, og jeg har tilgitt henne, sa hun.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

LES OGSÅ: Bønnfalte Charles om å ikke gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer