Prinsesse Madeleine og prinsesse Sofia:

- Hun ble helt gal

Skal ha følt seg lurt av familien.

KONFLIKT: Det skal ikke alltid ha vært god stemning mellom de svenske prinsessene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
KONFLIKT: Det skal ikke alltid ha vært god stemning mellom de svenske prinsessene. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2005 var Sofia Kristina Hellqvist å se i den svenske utgaven av «Paradise Hotel». 10 år senere ble hun hele Sveriges prinsesse Sofia (38), da hun giftet seg med prins Carl Philip (43).

Før bryllupet fant sted måtte Sofia bli kjent med sin kommende svigerfamilie, og ganske raskt etter at hun traff prins Carl Philip ble paret invitert til Villa Mirage på den franske rivieraen av det svenske kongeparet.

Det skal ikke ha falt i god jord hos prinsesse Madeleine (40), ifølge sjefredaktør i Svensk Damtidning, Johan T. Lindwall.

- Rasende

Lindwall kaster et blikk tilbake på forholdet mellom Sofia og Madeleine og hevder at da førstnevnte ble bedt til Villa Mirage, så sistnevnte rødt. Årsaken var at verken prins Daniel, Jonas Bergström eller Emma Pernald hadde fått den samme invitasjonen.

- Allerede samme kvelden ble bildene av Sofia og kongeparet spredt over hele Europa. De viste Sofia i bikini sammen med kongeparet og Carl Philip i båten. Sofia og Carl Philip kysset hverandre rett foran en smilende Silvia, sier han til sitt eget magasin, og fortsetter:

- Noen som derimot ikke lo da hun så bildene var Madeleine. Hun ble helt gal. Rasende er en annen beskrivelse. Madeleine følte seg lurt av familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer