Moren til Meghan Markle:

- Høydepunktet var å møte dronningen

Moren til Meghan Markle, Doria Ragland, avslører hennes største høydepunkt under datterens bryllup.

STOR STAS: Doria Ragland, moren til Meghan Markle, synes det var stos stas å møte dronning Elizabeth. Foto: NTB Scanpix
STOR STAS: Doria Ragland, moren til Meghan Markle, synes det var stos stas å møte dronning Elizabeth. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter mye frem og tilbake og utallige spekulasjoner var det til slutt moren til Meghan Markle (36), Doria Ragland (61), som dukket opp som det eneste familiemedlemmet til Meghan da hun ga sitt «ja» til prins Harry (33) 19. mai.

Som en av de 2640 gjestene som sto på gjestelisten, som inneholdt flere store verdenstjerner, var det likevel Ragland som tok mye av oppmerksomheten.

Helt fremst i kirken, til høyre for sin datter, satt hun spent og fulgte med på det spektakulære bryllupet, mens hun felte tårer.

Det var tydelig at 61-åringen synes at vielsen var følelsesladd og vakker.

Likevel var det helt andre ting som overveldet Ragland den dagen.

Stort å møte dronningen

Ifølge Us Weekly synes Ragland nemlig at det var stor stas å møte dronning Elizabeth (92).

- Et av de største høydepunktene for Doria, etter øyeblikket der Meghan ga sitt «ja» til mannen hun elsker, var å møte dronningen, har en kilde uttalt til nettstedet.

Selv om et møte med den britiske dronningen hadde vært utrolig nervepirrende for de fleste, skal hertuginne Meghan og prins Harry ha forberedt Ragland godt før møte.

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Ifølge nettsiden skal prins Harry blant annet ha fortalt flere historier om dronning Elizabeth, hvordan hun er som bestemor og hvor mye hun betyr for ham, for å roe nervene til Ragland.

Snakket ikke sammen

I forkant av det historiske bryllupet opplevde Meghan enhver kommende bruds store mareritt: Familiedrama i kulissene.

Både hennes halvsøsken og hennes far, Thomas Markle, har den siste tiden skapt overskrifter i internasjonal presse, og kun fem dager før bryllupet kulminerte det hele med at faren hennes kunngjorde at han ikke ville bli å se i bryllupet.

I tillegg troppet Meghans ikke-inviterte, utvidede familie opp i England med massive kofferter, og nevøen hennes ble tatt med kniv på bryllupsnatten.

Familieproblemene ikke imidlertid ikke stoppe med det aller første, skal vi tro RadarOnline.com som skrev for kort tid siden at Meghan ikke har hatt noen som helst kontakt med sin mor, siden to dager etter bryllupet.

Saken fortsetter under:

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

- Doria er sønderknust og nervøs. Hun føler Meghan stenger henne ute. Hun har ringt, tekstet og sendt mail, men har ikke hørt noe tilbake, hevdet en kilde ifølge RadarOnline.

- Hennes største frykt, noe hun har kjent på helt siden Meghan fortalte at hun hadde forlovet seg med prinsen, er at hun aldri vil se eller høre fra Meghan igjen. Dette er klassisk Meghan. Hun er kongelig nå, og iskald mot alle - inkludert sin egen mor, utdypet kilden.

Har ikke snakket på flere år

Fra før av har Meghan et anstrengt forhold til sine to halvsøsken, Samantha Grant (52) og Thomas Jr. Markle (51).

Samantha har selv sagt til svenske Expressen at hun ikke har hatt kontakt med sin berømte søster på tre år. Flere medier har imidlertid hevdet at de to ikke har snakket sammen på over ti år.

Likevel har ikke Samantha vært redd for å uttale seg om Meghan til pressen. Det hele startet i januar da Meghan reiste til India for å snakke om kvinners rettigheter og viktigheten av utdannelse for unge jenter. Den gang stilte halvsøsteren seg kritisk til Meghans engasjement.

LES OGSÅ: - Mange av oss har store sår som har blitt brutalt revet opp igjen