Hør Märtha snakke nederlandsk

Prinsesse Märtha kan mer enn å snakke med engler.

LATTERMILDT: Det var også mye tid til latter for kongefamilien under omvisning i Kunstindustrimuseet i anledning overrekkelse av regjeringens gave til 75 års dagene til kongen og dronningen. Men på nederlandsk TV, viste prinsesse Märtha helt andre sid Foto: Scanpix
LATTERMILDT: Det var også mye tid til latter for kongefamilien under omvisning i Kunstindustrimuseet i anledning overrekkelse av regjeringens gave til 75 års dagene til kongen og dronningen. Men på nederlandsk TV, viste prinsesse Märtha helt andre sid Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha (40) var nylig i Nederland, sammen med sin Engleskole-kollega Elisabeth Nordeng. I forbindelse med et intervju på frokost-TV på RTL avslørte prinsessen at hun også kan snakke nederlandsk.

Intervjuet er i sin helhet lagt ut på kanalen RTLs sider – og helt i starten kan du høre Märthas nederlandske gloser.

Se videoen her! (ekstern lenke)

Prinsesse Märtha bodde i Nederland i halvannet år i forbindelse med at hun utdannet seg til fysioterapeut, og da tilegnet hun seg også språkkunnskaper.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongefamilien rørt til tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer