Hør Mette-Marit synge med barna

Kronprinsessen hygget seg med sang på besøk i Keyserløkka barnehage.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (39) kastet de eksklusive Louboutin-skoene av seg og satte seg ned på gulvet med barna fra Keyserløkka barnehage. De søte små flokket seg rundt den kongelige gjesten, og fem år gamle Kalle var den heldige utvalgte som fikk sitte på fanget hennes.

- Fint, svarte Kalle kort og greit på spørsmål fra Se og Hør om hvordan det var å sitte hos selveste kronprinsessen. Han bekreftet også at hun lignet på en ordentlig prinsesse, og forklarte at man kan kjenne igjen prinsesser ved at de bruker kjole.

Mette-Marit besøkte Keyserløkka  barnehage i Oslo i anledning Verdensdagen for psykisk helse og Rådet for psykisk helse sitt barnehageprosjekt om hverdagslykke. Sammen med barnehagebarna snakket og sang kronprinsessen om hverdagslykke.

Selv om barna ble litt satt ut av det storfine besøket og kviet seg litt for å spørre spørsmålene de hadde forberedt, sørget en barnevennlig og svært engasjert kronprinsesse for at samtalen gikk lett. Hun spurte barna hva som gjorde dem glad, og fortalte åpent om hva som er hverdagslykke for henne.

- Det jeg blir mest glad av er å være med barna mine, men jeg blir også glad av å gå tur med hunden min, fortalte Mette-Marit og la til at vennene hennes gir henne mye glede.

Til stor latter fra barnehagebarna fortalte hun også litt mer om familiehunden Milly Kakao, som hun karakteristerte som verdens snilleste, men også litt rampete:

- Det beste den vet er å hoppe opp på bordet og ta mat. Da må jeg være streng!

Før kronprinsessen dro tok hun hjertelig imot tegninger og fingerheklede vennskapsbånd som barna hadde laget selv.

Hverdagslykkeprosjektet som blant annet denne barnehagen jobber med går ut på at barnehagebarn skal bli mer bevisste på de små og enkle tingene i hverdagen som skaper og bygger god psykisk helse. Barnehagen har tatt utgangspunkt i prosjektets fem hovedelementer:
• Knytt bånd
• Vær aktiv
• Vær oppmerksom
• Fortsett å lære
• Gi

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Slik fikk Jenny Skavlan kronprinsessen kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer