- Hollywood, dette er hvordan det skal gjøres!

Hertuginne Kate tar pusten - og glansen, fra Hollywood. Se bildene.

STRÅLTE: William, hertug av Cambridge og Catherine, hertuginne av Cambridge, tok pusten fra forsamlingen da de trådte ut på den røde løperen i Los Angeles lørdag. Nå utpekes de som som større stjerner enn Hollywood-kjendisene, og Kate som nytt sti Foto: Stella  Pictures
STRÅLTE: William, hertug av Cambridge og Catherine, hertuginne av Cambridge, tok pusten fra forsamlingen da de trådte ut på den røde løperen i Los Angeles lørdag. Nå utpekes de som som større stjerner enn Hollywood-kjendisene, og Kate som nytt sti Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se antrekkene fra Amerika-turen som gjør hertuginne Kate til Hollywoods nye moteikon nederst i saken!

SEHER.NO: Søndag ettermiddag lokal tid tok 12-dagersbesøket i Canada og USA slutt for prins William (29) og hans hertuginne Kate (29). Før ekteparet gikk ombord i et Britsh Airways-fly på Los Angeles flyplass benyttet prins William anledningen til å takke for den varme velkomsten hertugparet har fått i Sør-California.

Men de nygifte har nok til gjengjeld oppfylt alle mulige forventinger på sin første offisielle reise som ektefolk. Vakre Kate har strålt i en rekke flotte antrekk, og både hun og William har utvist både varme og humor ved de ulike arrangementene de har deltatt på.

Får massiv stil-skryt
Nå hyller en rekke amerikanske medier hertuginnens elegante, men personlige stil - og mener at selv Hollywoods største stjerner knapt kan måle seg med de unge kongelige. Da prins William og prinsesse Kate deltok på en stjernespekket rød løper-event i Hollywood lørdag kveld, «BAFTA Brits to Watch», tok nemlig paret pusten fra hele forsamlingen.

«Følg med, Hollywood - dette er hvordan det skal gjøres. Til skrikene fra hundrevis av fans og en eksplosjon av blitzlamper, bragte hertugen og hertuginnen av Cambridge med seg glamour, eleganse og stjernekraft til Los Angeles-gallaen lørdag kveld».

Slik lyder Peoples overstrømmende beskrivelse av Kates gudinneaktige, bleklilla Alexander McQueen-kjole og ektemannens feilfrie smokingantrekk. Også hertuginnens brudekjole var fra eksklusive Alexander McQueen.

Ifølge RadarOnline var hertuginne Kate «gallaens mest stilige», og popdiva Jennifer Lopez pratet ivrig med prins William før den eksklusive middagen startet.


UsWeekly beskriver Kates gudinnekjole i detalj, og trekker frem øreringene lånt av dronning Elizabeth, skoene og vesken fra designer Jimmy Choo, og resten av smykkene - som var hertuginnens egne. Kjendismediet føyer seg også inn i rekken av medier som opphøyer Kate til et stil- og moteikon.

«Alles øyne var på hertuginnen av Cambridge utenfor Belasco Theatre i Los Angeles lørdag kveld - og Kate skuffet ikke på sin rød løper-debut i Hollywood!», skriver det populære kjendisbladet entusiastisk på nett.

Blir hele verdens moteikon
Også i Norge vekker den unge hertuginnens stilige reise i Nord-Amerika stor begeistring. Linda Joachime Helgesen Aslaksen, redaktør i KK.no, synes 29-åringens stilsans er blitt riktig så imponerende.

- På sin første offisielle reise etter bryllupet har Kate utvist en stilsikkerhet som uten tvil er en hertuginne verdig - og ikke bare det: Hun er nå i ferd med å bli hele verdens moteikon, slik hennes avdøde svigermor veldig raskt ble etter sitt bryllup, påpeker hun overfor Seher.no.


Selv om redaktøren ikke vil sammenligne stilen til de to rent uttrykksmessig, tror hun at Kate snart vil få en liknende trendmessig påvirkningskraft. Aslaksen trekker frem det faktum at flere plagg som Kate har vist seg i, som den kongeblå forlovelseskjolen fra Issa, er blitt utsolgt i rekordfart. KK.no-redaktøren tror den unge hertuginnens klesvalg også vil ha innvirkning på trendene fremover.

- Som Mette-Marit er Kate også glad i blonder, og at hun har vist seg i dette flere ganger på Canada-turen bidrar utvilsomt til at trenden vil holde seg. Og til dere som skal i bryllup neste sommer: Jeg tipper dere vil få se færre tubekjoler og flere med 3/4-arm og v-hals, sier hun videre til Seher.no.

Stiller Hollywood-stjernene i skyggen
- Når det gjelder ren stjernekvalitet, er William og Kate de største stjernene i verden. Den innflytelsen de har hatt på Hollywood, som huser verdens største stjerner,  beviser det, sier den britiske TV-personligheten Piers Morgan til People.

«America's Got Talent»-dommeren var en av mange celebre deltagere på Hollywood-gallaen lørdag. Både Nicole Kidman og Barbra Streisand satt ved hertugparets bord, mens stjerner som Blake Lively, Jennifer Garner, Jason Bateman og Tom Hanks også var blant gjestene.

Også UsWeekly mener at William og Kate gir Hollywoods A-kjendiser knallhard konkurranse.

«Det nygifte paret skapte filmstjerne-tilstander i folkemengden da de ankom i en sort Range Rover (omgitt av en bilkortesje fra politiet) rundt kl. 20.04, og stilte gjester som Nicole Kidman og Jennifer Lopez i skyggen» skriver nettstedet om parets ankomst på BAFTA-gallaen.

Og om Hollywoods største stjerner ble ydmyke over hertugpar-hysteriet, sørget de nygifte for å skape en mest mulig behaglig stemning på den overdådige festen - som også markerte parets siste kveld på det nordamerikanske kontinentet.

Prins William er nemlig selv president for the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) som arrangerte kvelden, og BAFTAs visepresident Duncan Kenworthy hjalp den kjendistunge forsamlingen med å føle seg komfortabel rundt det kongelige ekteparet.

- De har lyst til å møte dere alle sammen, og vil prøve å få snakket med alle i kveld. Når dere møter dem, trenger dere ikke bukke og neie. Dere kan kalle dem hva dere vil: Deres kongelige høyhet, «Sir», «Ma'am», William eller Kate - alt etter hva dere føler for, lød den avslappede beskjeden fra Kenworthy ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem bikinikroppen - uten ektemannen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer