<strong>NY DEBATT:</strong> Prinsesse Märtha Louise skaper igjen bølger med sin omstridte Engleskole. Foto: SCANPIX
NY DEBATT: Prinsesse Märtha Louise skaper igjen bølger med sin omstridte Engleskole. Foto: SCANPIX Vis mer

Holdt engleskole for barn

Märtha Louise samlet 12-åringer til englekurs.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louises engleskole "Astarte Education" skaper igjen bølger, etter at hun forrige helg samlet elleve gutter og jenter til et englekurs for barn.

Ifølge Se og Hør Weekend fant kurset "Engleskolen Light" sted på et privat gårdsbruk i Lier.De unge engle-studentene ble bedt om å møte første dag etter sommersolverv.

På gården skal barna - som var helt nede i 12-års alderen - blant annet ha lært om hvordan de kan oppnå kontakt med de himmelske vesenene.

- Englene åpenbarte seg for barna. De lærte å se skytsenglene til kuer, sauer og hester. I tillegg lærte barna å se auraen rundt mennesker, sier en sentralt plassert kilde til bladet.

Prinsesse Märtha Louise (36) skal også ha lest barna gjennom reading for å få kroppene deres i balanse.

Det er ikke kjent hva barnekurset - som varte i tre dager - kostet. For to vanlige semestre for en voksen person ved Engleskolen er prisen ifølge Se og Hør Weekend 24 000 kroner.

Tett fulgt av sine livvakter fra den kongelige politieskorte ledet prinsessen kurset, sammen med sin kompanjong Elisabeth Samnøy.

Ingen av dem vil imidlertid si noe om det nye kurstilbudet.

På spørsmål fra Se og Hør om hvorfor de ikke vil prate om Engleskolen, svarer Samnøy: - Det vil jeg ikke kommentere.

Tidligere elever ved Engleskolen har måttet undertegne en taushetserklæring, men det er ikke kjent om barna har måttet gjøre det samme.

LES OGSÅ: Hemmelighetsfull rundt Engleskolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer